Aysgl_01 Deletedmom115 şeker yok hurma yağı var bi çok mamada tatlandırmak amaçlı oda kabızlık yapıyomuş ama en iyi kilo aldıran mama aptamıl ama kabız yapıyo dyolar ,ben smilac kullanıyorum bebeğim kabız oldgu için
Deletedmom115 NurR Ben bu zamana kadar sma evolvia bebelac hipp kullandım hiçbirinde şeker tadı almadım yani tatlılık yok ama Aptamil aldığım zaman resmen tatlı geldi mama onu öğrenmeye çalışıyorum.
Deletedmom115 [silindi] Diyorum ki bu zamana kadar bir kaç mama denedim hiçbirinde şeker tadı almadım ama aptamilde aldım nedeni ne?
ertus26 Deletedmom115 evet cok tatlı aptamil ben bile lıkır lıkır içerim gerçi benim sütüm ondan da şekerli biz de en basından beri hipp combiotic kullandık gelişmişi gayet iyi ve iki numaraya geçtik artık hipp organik ve combiotic karışık gidiyorum suan icin daha yeni zaten hipp en iyisi bence de yabancı komşularım var onlarda hipp kullanıyorlar en iyisinin olduğunu söylüyorlar artık bilemiyorum
Deletedmom115 ertus26 Evet işte bende onu diyorum bu tatlılık nerden geliyor şeker veya tatlandırıcı yoksa?
Azra_kuzusu Slncnr bence golden goat doktor tavsiyesi keçisütü olduğu için anne sütüne en yakını diğer mamaların içerikleri biraz farklı olsada hepsi inek sütü.. Deneyerek te farkı görmekte yarar var☺️
[silindi] Slncnr formül mama farklı devam sütü farklı ama ben Sma kullanıyorum bebeğim hiçbir mamayı 90 CC üstü içmezken Smayı 210 CC içiyor. Kabızlık gaz hiçbir sorun olmadı kilo alımı iyi. Aptamil bebeğimde aşırı kabızlık yaptı firmayı aradığımda bana sadece kendilerini övdüler anne sütüne en yakın bilmem ne diye. Emzirirken hiç kabız olmayan bebeğim hiçbir mamada kabız olmazken özellikle aptamilde mahvoldu 1 hafta kendine gelemedi
Deletedmom123 Slncnr Hipp anne sütüne en yakın , en doğal devam sütü . Ama gel gör ki kızım içmedi , zorla içirsem kustu. Ben de Aptamil Pronutra aldım , onu seviyor . Ancak mama seçerken içeriğine bakın , pronutrada şeker yok, diğer Aptamil de var.
Deletedmom123 Slncnr Bebeğin kaç aylık ? https://www.instagram.com/p/BvPahvYFsjI/?igshid=6d6gh7uee0w İki numara mamaların içeriği bak istersen .
Deletedmom123 Slncnr https://www.instagram.com/p/BvMY1bgDbWF/?igshid=sombbykqtxbm Burda 1 numara mamalar var . İncele bir