Fatmanur68 Slncnr ben bebelac kullanıyorum çokta memnunum kızımda sorunsuz içti ilk günden beri benim icin en iysi o
Azra_kuzusu Slncnr bence golden goat doktor tavsiyesi keçisütü olduğu için anne sütüne en yakını diğer mamaların içerikleri biraz farklı olsada hepsi inek sütü.. Deneyerek te farkı görmekte yarar var☺️
[silindi] Slncnr formül mama farklı devam sütü farklı ama ben Sma kullanıyorum bebeğim hiçbir mamayı 90 CC üstü içmezken Smayı 210 CC içiyor. Kabızlık gaz hiçbir sorun olmadı kilo alımı iyi. Aptamil bebeğimde aşırı kabızlık yaptı firmayı aradığımda bana sadece kendilerini övdüler anne sütüne en yakın bilmem ne diye. Emzirirken hiç kabız olmayan bebeğim hiçbir mamada kabız olmazken özellikle aptamilde mahvoldu 1 hafta kendine gelemedi
[silindi] Deletedmom115 Aptamilin neresinde şeker var acaba ben bakıyorum içeriğine göremedim. Ama hipp de nişasta evolviada maltrodekstrin var kabak gibi yazıyor okuyoruz. Sma da probiyotik lifler yok. Bu durumda yine en iyi alternatif Aptamil oluyor. Ama tercih meselesi tabi 🤷♀️
hanife82 [bilinmeyen] aptamilde şeker yok yanlış biliyorsunuz , evolvia üretimi durdu fason üretimdi , samda prebiyotik lif yok , hipp içinde bile nişasta var
Deletedmom115 hanife82 Aptamilde şeker yok diye nerde yazıyor ya da bana link falan atabilir misiniz?
Deletedmom115 NurR Ben bir kere Aptamil aldım denemek için peki o içeriğindeki tatlılık nerden geliyor?
NurR Deletedmom115 diğer mamaları tadı nasıl ki tatsız mı? Biz yeni başladık mama kullanmaya o yüzden tatlarını bilmiyorum sadece aptamil aldım şimdiye kadar
Aysgl_01 Deletedmom115 şeker yok hurma yağı var bi çok mamada tatlandırmak amaçlı oda kabızlık yapıyomuş ama en iyi kilo aldıran mama aptamıl ama kabız yapıyo dyolar ,ben smilac kullanıyorum bebeğim kabız oldgu için
Deletedmom115 [silindi] Diyorum ki bu zamana kadar bir kaç mama denedim hiçbirinde şeker tadı almadım ama aptamilde aldım nedeni ne?
Deletedmom115 NurR Ben bu zamana kadar sma evolvia bebelac hipp kullandım hiçbirinde şeker tadı almadım yani tatlılık yok ama Aptamil aldığım zaman resmen tatlı geldi mama onu öğrenmeye çalışıyorum.
Gulsahb BiZe sma hiç yaramadı bebeğim hep hazımsızlık ve yeşil kaka yaptı. Evolvia kullanıyoruz ve çok memnun kaldık