Denizpasam Merhaba arkadaşlar, yeni yeni halka arza girmeye başladım, 3 lot vermiş bana bugün. Sizlerden de giren varsa kaç lot verdi? Bana biraz az geldi 3 lot anlayamadım
PamukPrensesannesii PamukPrensesannesii Ben saat tam 10.30 olunca işlem veriyorum. İkidir böyle yapınca 1 fazla veriyorlar.
nino33 Denizpasam bhnlati PamukPrensesannesii hangi uygulamayı kullanıyor sjnjz alış işlemleri nasıl yapılıyor acaba
Denizpasam Elifhakan12 bir de şeyi sormak istiyorum :) ne kadar zaman sonra bozmalıyız? Mesela bende şuan marbel var onu ne zaman bozmam gerektiğini bilmiyorum
PamukPrensesannesii Denizpasam Ben Marbel bugün bozdum ya😅 7 gündür tavan gidiyordu bu işte bir terslik var dedim 😅 Tavan bozunca kardan zarar ediyoruz ya ben o yüzden bozmasıni beklemiyorum. YTD 😅 Küçük yatırımcıyim ben. Tabiri caizse çorbacı 🤣
Denizpasam Elifhakan12 çok kazandırmıyor aslında ama küçük yatırımcı için fena değil yinede. Çok teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için ❤️
Elifhakan12 Denizpasam ben kişisel ve ev ihtiyaçlarım karşılıyorum.Butun halka arzlara giriyorm.Rica ederim
Denizpasam nino33 ben Yapı kredi den yapıyorum, yatırım hesabı açıp ordan yapıyorım ama bende çok yeniyim ve pek anlamıyorum açıkçası. Denemek için yapmıyorum şuan. Daha ayrıntılı bilgi verenler olır belki
nino33 PamukPrensesannesii garanti hesabım var ama nasıl olacak anlamadim.hisse senedi hesabımı açmam lazim