acemiannegeldi CanselMasal Mustelayı çok önermişler nerde okusam o yazıyor bi alıp ufak bir yerinde deneyeceğim bakalım işe yarar umarım 🥲🥲
Ist2121 acemiannegeldi bioderma atoderm baume baya baya iyi atopik ciltler icin ztn . Bence kesin deneyin mustelqdan daha cok memnun kalirsiniz diye dusunuyorum
Dmlgnr acemiannegeldi canım yalnız yüzünün sivilcelenmesi sadece opmeden kaynaklanmaz alerjide olabilir aman dikkat et
acemiannegeldi Dmlgnr ben de onu düşündüm ya İnşaAllah yoktur. Bilen olur yazar İnşaAllah alerjik bebeği olan varsa.
Dmlgnr acemiannegeldi kanlı mukuslu kaka ve döküntü özellikle ağız ve alın cevresinde sonrası malum diyet süt ürünleri diye biliyoruz test yapmadılar ama başka şeylerden de suphelenmedim değil deneme yanılma gidiyoruz bakalim
acemiannegeldi Dmlgnr Kakasında sorun yok takip ediyorum ama sivilce olayı canımı sıkıyo benim de aklıma süt alerjisi geliyor. İnşaAllah geçici bişeydir
bebegim541_ acemiannegeldi ben o kremleri yağları banyo yaptıktan sonra sürünce geri kirlenmiş gibi hissediyorum.Ben kullanmıyorum
acemiannegeldi Dmlgnr yok değil sarı sıvı normal. İnşaAllah geçicidir ne diyim ki. Size de çok geçmiş olsun Rabbim evlatlarımızı korusun ❤️