acemiannegeldi Merhaba kızlar, ben 19 günlük anneyim yeni doğan bebişlerinize ne gibi bakımlar yapıyorsunuz ? ( yüzüne , vücuduna krem yağ vs. ) neler kullanıyorsunuz. Bebişimin yüzü sanki kuruyor gibi geliyor. 😊
Ahsenmommii acemiannegeldi ben yüzü kuru olduğunda sütümü sagiyordum yüzüne 😊 cildi kuruysa da bebek yağı banyodan sonra iyi geliyordu
sekerparem_ acemiannegeldi emziriyorsam sütünden sür yuzune ben her sabah akşam sütümden sürüyorum yüzüne emin ol ondan daha kıymetli birşey yok bebeğin için
acemiannegeldi Ahsenmommii @sekerparem_ @Tekbenimsucumguzelolmakdemi Cevaplarınız için çok teşekkür ederim 🥰 Emzirdiğimde ağzının kenarı yapış yapış oluyor yüzüne sürünce sorun olmazmıki 😊
sekerparem_ acemiannegeldi yok canım olmaz herşey için çok çok iyi gelir. Ben yurt dışında doğum yaptım oranın da doktorları sütun en değerli şey bebeğin için dedi gözleri içine bile damlat diyorlar o kadar faydalı ve değerli
heygorl Bebek yağı iyi değil temiz içerikli değilse. Temiz içerikli bir krem edinin mesela mustela kullanabilirsiniz. yüzünü vücudunu onunla nemlendirerek masaj yapın. Süt dediğiniz gibi yapış yapış olur. Pudra, bebek yağı vb kullanmayınız cildini tıkar
acemiannegeldi heygorl Evet süt cidden yapış yapış yapıyor. Dediğiniz gibi mustela alayım bari bir de onu deneyeyim. Yüzü çok sivilcelendi eşime ne kadar öpme desemde öpüyor sakallarıda var. Başka bir sebebi var mı bilmiyorum.
Ist2121 acemiannegeldi bioderma atoderm baume baya baya iyi atopik ciltler icin ztn . Bence kesin deneyin mustelqdan daha cok memnun kalirsiniz diye dusunuyorum
Dmlgnr acemiannegeldi canım yalnız yüzünün sivilcelenmesi sadece opmeden kaynaklanmaz alerjide olabilir aman dikkat et
CanselMasal acemiannegeldi yani ekstra bi bakım yapılmıyo bebeklerin teni çok hassas kızımın yüzün ağustos ayında aşırı bi şekliilde isilik olmuştu sıcaktan doktorumuz bunun için bile kesinlikle bişey veremem bebeklerin vücudu ve yüzü bir değil yüzüne herşey sürülmez sütünden sür demişti yani demem şu ki bakım yapıcam diye yüzüne dikkat etmelisin bişey kullanma ama vücudu için bakım yapı kullan çünkü bebeklerde özellikle el ayak masajları gelişimleri için oldukça önemli ve çok seviyolar
acemiannegeldi CanselMasal Mustelayı çok önermişler nerde okusam o yazıyor bi alıp ufak bir yerinde deneyeceğim bakalım işe yarar umarım 🥲🥲
bgmakyz Mustela aldım bende ama banyodan sonra ağlamasından zor giydiriyorum bırakın yağlamayı onu nasıl yapıyorsunuz kızlar 🥺
Sm1355 acemiannegeldi merhaba yüzü kuruyorsa mustela stelatopia kullanabilirsiniz çok iyi geldi benim kızıma
Betulsark Her duştan sonda bebek losyonu ile masaj yapardim yüzünede kendi sütümü sürüyordum çünkü 3 haftalık kem yüzünde kabarcık gibi şeyler çıkmaya başladı