Tekbenimsucumguzelolmakdemi Kızlar 21 yaşındayım 5 buçuk Aylık oğlum var. Bu ay spiral taktırdım. Şuan değil ama ileride bi kızımında olmasını çook istiyorum. Sizce yaşımıda baz alarak ikinci çocuğu ne zaman yapsam en mantıklısı en güzeli olur ?🙊😸😽🥰
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Celinn vallahi bende o yaşlarda olsun istiyoruma ama eşim çok istiyor ona kalsa biraz şu spiralle ilişkinin tadını çıkarıp hemen ikinciyi yaparız 😅
NeslihanBusra Tekbenimsucumguzelolmakdemi bu tercih mesela biraz🥰 ben 23 yaşında anne oldum 28 yaşındayım ve 2. Çocuk içinde çok isteğim yok. Arada düşünüyorum ama 35 e kadar yolu var gibi geliyor
Tekbenimsucumguzelolmakdemi NeslihanBusra ben erken evlendim şimdikiler 35 yaşında bile ilk çocuğunu doğuran var. Nesle syak uydurursam bu çocuk ömür boyu yeter bana😅
benbuyum Tekbenimsucumguzelolmakdemi bende 22 yaşındayım canım 19 aylık oğlum var ama valla büyüdükçe zorlaşıyor bence yaşında gençmiş daha ,biraz tadını çıkar çocuk büyüyünce daha iyi anlayacaksın beni,tabi yinede bakacak olan sensin hayırlısı olsun inşallah
Tekbenimsucumguzelolmakdemi benbuyum doğru söylüyorsun bende sabır yok zaten bile bile ateşe stmiyim kendimi😅
Celinn Tekbenimsucumguzelolmakdemi tabi ikinizin kararı . Kişiden kişiye göre değişir ama 2. Çocuktan sonra göğüsler hepten değişebiliyor onu da hesaba kat canım 😄
ayseee_ Tekbenimsucumguzelolmakdemi spirale çok güvenmeyin derim daha dün biri post açmıştı spiralle hamile kalan ve daha yüzlerce duydum Kızım yedi aylık bana kalsa enn az üç yaşına kadar kesinlikle ikinciyi istemiyorum çünkü çok zor ve birinciye yetebilmekte çok önemli ama kazaya kurban gitmektende korkuyorum 🥴
Irmakmelegim Tekbenimsucumguzelolmakdemi vqlla şahsen 27 aylık kzim 27 yaşındayım hiç ikinci çocuğu düşünmüyorum Rabbım olmayana versin diyebilirim kziim zaten 2 3 çocuğa bedel bazen
benbuyum Tekbenimsucumguzelolmakdemi aynen öyle hazır spiral de taktırmışsın ,kafana göre rahat rahat büyüt hele bı, ikinciye rahat olursun en azından büyük bıraz aklı yeterse iyi olur
Tekbenimsucumguzelolmakdemi gamzesameturkoz kim ağzını açsa spirlle hamile kaldım,şu tanıdığım spiralle hamile kaldı diyor. Doktorda %1 kalma ihtimali var diyor. Niye herkes o %1 ihtimaline giriyor. İnşallah balıma gelmez valla korkulu rüyam benim😅
Celinn Tekbenimsucumguzelolmakdemi her korunma yönteminde içe boşalma olduktan sonra hamile kalma riski maalesef var. İlişkide üstte olmaya çalışın ihtimal biraz daha azalır
gamzesameturkoz Tekbenimsucumguzelolmakdemi ben korkuyorum valla o yüzden taktırmadım. İnşallah korkulu rüyan olmaz canım rabbim gönlüne göre versin
Tekbenimsucumguzelolmakdemi benbuyum aynen öyle çocuk bakmak çok güzel ama güzel olduğu kadarda zor zorluğu ikiye katlamak için dediğin gibi henüz erken bencede. Yinede sizlerinde fikrinizi almak istedim sağol canm
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Irmakmelegim aklı olan zaten ardarda getirmez diyor herkes . En iyisi psikolojikmen hazır hissedince yapmak.
gamzesameturkoz ayseee_ kız ben şu anlık tek çocuk kafasındayım gurbetteyim ve bebeğim 7 aylık olana kadar neler çektim. İkinci çocuk bende düşünmüyorum bende kazaya kurban olmaktan ödüm kopuyo bir de sezeryan oldum en az 2 sene beklemek gerek yani Allahım olmayanlara versin valla
Tekbenimsucumguzelolmakdemi ayseee_ kendimi hazır hissetmeden bende ikinciyi yapmak istemiyorum korkarım. Çocuğu düzgün yetiştirebilmek önemli. Kimse bakamayacağı çocuğu doğurmasın. İnşallah kazaya kurban gitmem bende bakalım
Celinn Tekbenimsucumguzelolmakdemi valla büyük göğüste pek sarkmıyor ama uç kısmı extra büyüyor. Kişiden kişiye göre değişir tabi 😄😄
Deletedmom_78 Tekbenimsucumguzelolmakdemi evet akli olan yapmaz benim aklim yoktu ben yaptim😂asırı zor kendi psikolojinize yazik edersiniz