Zlm glytrk 😄 emeklemeye yada yürümeye başlayınca daha rahat edersin gezmek istediği için yapiyolar onu benim kızda hep kucakta gezerdi örümcek aldım rahat ettim 10 aylık olana kadar örümceğe bindi ara ara indikten sonra emekledi sonrada yürüdü rahatladım. Gerçi hala illa temas etsin sarilsin seviyo 😁 ama daha rahat
glytrk Zlm ayyyy inşallah engelleyecekse emeklesin artık benimki daha gönmeye bile gönülsüz arada bir iki döndü çok canı isterse paşam… belki direk yürür bilmiyorum çünkü ayakta durmaya çalışıyor yapabildiğinde,dik durmayı seviyor 😂
glytrk Feyzosumunannesi başak burcunun şu düzen tertip huyunu alır inşallah zira akrep olan büyük oğlum 8 ini bitirdi,eğitmeye çalışsam da dağınıklık onun vazgeçilmezi… bir dağınık daha kaldıramaz bu bünye😂😂😂😂 akrep demişken,en korktuğum erkek burcudur ben de akrep kadınıyım ama erkeği başka oluyor. Aşırı hareketli bir akrep oğlum var adının da Yiğit olmasından mütevellit. Ama çok merhametlidir,asla inatçı değildir,çok zekidir. Ama mutlu bir çocuktur. Bebekken de güler yüzlüdür
Feyzosumunannesi glytrk Hiç akrep tanıdığım olmadı sanırım pek burçlardan da anlamam gerçi. Kızım da boğa yemeye doyamazlar umarım ileride kilo vermek için cabalamaz🤣
Zlm glytrk ayy sakın elinden tutup yürütmeye alistirmayin 7 aylıktan 10 aylığa kadar hep öyle yürüdü beli agriyo insanin
AviL06 glytrk umarım ilerde kendisini üzmeyecek kadar rahat fakat sorumluluk sahibi bir evlat olur 🤲🏻 tüm bebeklerimizin canı sağolsun 🥰🌹
Nilist İki çocuğumda boğa burcu ama kızım nasıl uyumlu, komik, zeki ve kolay bir çocuksa oğlum bir o kadar, ağlak, zor ve yorucu. Aynı anne babanın çocukları aynı burç ama karakterleri o kadar farklıki…
glytrk Nilist burçlarda cinsiyetlere göre de değişiklik gösteriyor elbette ama her şey de değil yoksa dünyada 12 tip insan olurdu,dimi😂😂😂😂 bir kere erkek çocuğunun uyumlu ve kolay olanı çok nadir🙈🙈🙈 büyüyünce düzelecekler ama o zamana kadar bizim iş biraz zor😇 sağlıklı olsunlar da…
Yasse1208 glytrk bebeğim 5 ay 21 günlük, ikizler yükseleni Başak yani ben yazsam bu kadar olur yazıyı 😂 her şeyi birebir aynı. Hemen sıkılıyor oyuncaklarından yere sırtı değse ağlamaya başlıyor
glytrk Yasse1208 yaaa,1 ay var aralarında ve burçları da tıpkı aynı,demek özellikleri de öyle. Bir ay sonra da değişen bir şey olmayacak öyle mi be yaaa😅😅😅😅 emeklemeye başladığımdan halini çok merak ediyorum,birisi kendi başına hareket edebildiği için daha az kucak istiyor dedi ama bakalım. Merakla beklediğim zamanlar valla😆 Allah bugünü aratmasın da özleyeceğimiz kesin
glytrk Seydameva ben boğa değilim ama boğa ya kafa tutarım yemek konusunda…. Ama çocuk iştahlıysa ne büyük kolaylık ve mutluluk anne baba için…
glytrk EypMom bizimkinin kucak,temas istemesi yükselenden geliyor o zaman. Çok güzel gibi bu özellik ne dersiniz🤭🤭🤭
asilim82_ EypMom benim oğlumda başak oda şimdiden temas bağımlısı ya istiyor hep kucak kucağa olalım😂
glytrk NihansMom akrep olması yeter,biz çok iyiyiz bence… 😂😂😂😂 kendime de pay çıkarayım😂 akrep çok uçlarda yaşar benim de bariz bir özelliğimdir. Ya hep ya hiç derler ya öyle. Ya siyah ya beyazım,eşim hep der ki hiç aran yok. Diyet yapıyorsam mesela offf çok iradeliyim yeter ki karar vermiş olayım. Ama diyet harici nasıl yiyorum bir bilseniz… şu an emzirdiğini halde kilo veremiyorum çünkü hep kilo aldıran şeyler tüketiyorum,gece kalkıp insan çikolata mı yer ben öyleyim maalesef. Neyse henüz kilom benim için problem değil ne zaman olursa o zaman en diyetli ben olacağım😇😇😅
glytrk AviL06 Amin inşallah,Yay kadınları hakkında çok bilgim yok ama umarım kafasına koyduğunu başaran, gereksiz şeylerle oyalanmayan mutlu bir insan olur daima🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼