elagozlu35 ücretlendirme ile ilgili konuşayım. Onu anlatmamisim…
Hastaneye girip, meme küçültme ameliyatı dediğiniz an estetik operasyon olduğu için, ücretli oluyor her şey. Röntgen, kan tahlili, ultrason, anestezi doktoru ile görüşme, plastik cerrah ile randevu… Hepsine para ödüyorsunuz 😊 ama bazı doktorlar kılıfına uyduruyorlarmis🧐 bilemedim. Biz yapmadık öyle şey 😊 sağlığı etkiliyor demem lazım, dizine değmesi lazım memelerin demişti doktorum 😄 denetimler de sıkı diye hiç girismedik 😊 her şeyin ücretini yatirinca ameliyat günü bekliyorsun. O gün veya bir gün oncesinde de yatış yapıp, ameliyat ücretini ödüyorsun… Ameliyat esnasında korse geliyor, ailen onu o an satın alıp ameliyathaneye gönderiyor👌🏻 bir medikal firma yetkilisinden satın aliyorlar. Çıkarken yatış parası da verdik galiba çok hatırlayamadim…
Bir de ameliyat günü belli olunca, başhekimlige gidip başvuru yaparsan tek kişilik odaya alıyorlar 😊 basvuru olmadan gidersen, Boşsa yine özel odaya gecersin. Ben annemle birlikte iki yataklı odadaydim. Annem de ameliyat olmuştu dört ay önce, doktorum ayarlamış o odayı ikimiz de rahat edelim diye 👌🏻