Şöyle diyeyim, benim kalp doktorum önerdi. “Yük oluyorlar, senin derdin sana yeter, git yaptır ameliyatını” diye 😊 ama plastik cerrah, devletin karşılayacağı kadar ekstrem büyüklükte olmadığı için, çakallık yapamayıza getirdi olayı ki öyle bir niyetim de yoktu zaten 😊 kardiyoloji rapor yazmış olsaydı belki o zaman ücretsiz olurdu da o an aklımıza gelmedi hiç🤦🏻♀️
Siz plastik cerrahiden randevunuzu alın, şikayetinizi anlatın. Zaten çok çok etkiliyor ise hayatinizi, ücretsiz yaparlar👌🏻 ama ortopedi ya da ftr gibi bir birim de yönlendirebilir belki bilmiyorum inanın 😊
Seneler önce tıp fakültesinde takipteydim kalp için, orada da doktorlar toplanıp ameliyat olmam gerektiğini söylediler. Eko çekerken falan çok canım acıyordu çünkü. Beni plastik cerrahiye yönlendirdiler👌🏻 aynı gün gittim, muayene oldum ve asistan bir şey diyemedi, hocası geldi bir şey diyemedi 😄 heyete çağırdılar. Heyet toplandı, girdim içeri ve bana plan yaptılar. Önce endokrinoloji ile görüşeceğim, sonra diyetisyen… Sonra genel cerrahi… Genel cerrahi fibroadenomlari görsün, bize yonlendirsin seni, o zaman görüşürüz dediler. Kalbimden dolayı ameliyat riskliydi çünkü, o sebeple olabildiğince doğal yontemler ile küçülsun istediler… Ama çok kist vardı, ne kadar kilo da versem, kocaman memeler ile dolanıyordum 🤦🏻♀️ çok üşendim hastanede dolaşmaya ve erteledim. Sonra bir gün şu anki kalp doktorumla kesişti yollarımız 💙 dünyanın en bal doktoru🥰 kilo vermen lazım dedi, bu arada 175 boya 79 kilo falandım bu olaylar olurken… O zaman dedi işte memeleri de kucultelim diye, eko cekemedi kadın🤦🏻♀️ süreç başlamış oldu 😊 @Deletedmom_87