defmommy Tuti29 nasıl yani siz videoları atıyorsunuz ama seçilemediniz mi henüz nasıl oluyor bende kayıt ettirdim bugun ama net bi bilgi almadım
Artemiss_ defmommy sizi seçtik diye mesaj gelecek wp den güncel foto atın diyecekler. Siz de atınca iban atıp para atın diyecekler
Tuti29 defmommy kayıt oluyorsunuz yıllık ücreti var ben 500 vermiştim her yıl isteğe bağlı yeniliyor. En başta sizden tanıtım videosu filan isteniyor. Bu video markalara gönderiliyor beğenilirse size ulaşıyorlar tekrar
Artemiss_ Teda kayıt olduk sürekli mesaj atıyorlar sizi uygun bulduk yine mesaj atınca da para istiyorlar yıllık ücret. Oynayacağınızın garantisi yok bile. Kabul etmedim ama hala arada sizi seçtik diye arıyorlar. Saçma sazan avı
sedaozan Artemiss_ bizi de aradılar evet görüşmeye çağırdılar ve fotoğraflarını çekmek için para istediler karar veremedim bende ne yapsam diye.
defmommy Artemiss_ sedaozan evet doğru diyorsunuz para istiyorlar bayadır bakıyordum ajanslara yine de aralarında en iyisi bu gibi kayıt ücreti olarak 1000 ₺ yatırdım eşimde sazan avı dedi ama 1000 ₺ nereye vermiyoruz ki bi şansımızı deneyelim dedim kayıt yaptırdık bakalım hayırlısı aslında tanıdığım bir kaç kişinin çocugu da o ajansta ve ufak ufak rol alıyorlar ama onlara sormak istemedim burada sordum hayırlısı artık
Bir-prens-annesiii Artemiss_ bilmediğimden soruyorum her ajans böyle mi kayıt için para mı istiyorlar
Tusemerve Artemiss_ çok saçma dolandırıcı olmsınlar benm yeğenim 1.5 yaşında hayat su reklamında oynadı kız kardeşim den hiç para istemediler aksine bacıma para verdi ler
sedaozan defmommy ne zaman yaptınız kayıt biz bugün görüştük 700 tl çekim için ücret alıyoruz dediler
Tusemerve defmommy inş dolandırıcılar değildir bnm yeğenim da oynadı reklam da çekim için çağırdılar oynadı dobra bacıma parayı verdile
Artemiss_ Bir-prens-annesiii hiç bilmiyorum vallahi canım bana hep böylesi denk geldi ben de vazgeçtim artık
defmommy sedaozan bugun yaptırdım ben online dan yaptırdım fotograf çekimi falan yoktu 🥲 dolandırıldım mı ay birde siz hangi şehirdesiniz
sedaozan defmommy aaa pardon pardon ben farklı ajansın mesajını karıştırdım sizinle evet layla Şirin 1000 tl demişti bize de online başvuru 😊
Noname21 Çocuğunuzun fotoğraflarını oraya buraya yollamak ve kayıt yaptırmak bu devirde ne cesareti bilemedim vallahi İnternette cocugununpaylaşarak fenomen olmuş birini görseniz üzerinden para kazanıyor çocuğun dersiniz Sizin ne farkınız var