kacakcay feyzaball bana da öyle diyorlar halbuki öyle çok da mutsuz sayılmam yani ama çöktüm cidden de
2beyveannesi feyzaball abla çözüm bulursan banada söyle ben apandisit ameliyatı bile oldum. Sürekli hastayım bende aynı şekilde. Hatta postunu gülerek okudum çünkü hepsini bende yaşadım. Daha geçen ay kum dokuyorsun dediler
feyzaball 2beyveannesi ahah hep birlikte boşanalım😂 çare bulamadım ben en son buraya yazdım durum vahim şuan bunu grip bı şekilde elimde nane limonla yazıyorum 😂
Ezgikrkl feyzaball 😂😂 Valla bizde 2ci. Yıla giriyoruz benimde her taraflarima birşey oluyor evlilik mi yaramadı acaba 😃🤦
feyzaball Ezgikrkl galiba yaramadı ben bekârken çalışıyordum ve hiç evde durmaz buz gibi havalarda ise gider gezerdim şimdi en ufak şeyden hasta oluyorum tek suçum evlenmek😂
2beyveannesi feyzaball bende bugün yine gittim doktora. Sonuç agrilarimin normal olmadığını kabul ettiler sonunda. Ama hala çözüme geçemedik
sunflower01 feyzaball ben bekarken cok çabuk hastalanan biriydim evlendim hic iyilesemiom hep gribim hep bi yerlerim agrir Arada bi Serum yiyip kendime geliyorum Ama hâlâ hastayım buna da çok şükür
ipekk05 sunflower01 ne tuhaf ki bende doğumdan sonra sürekli düzenli olarak grip oluyorum çok sinir bozucu bağışıklığımız mı düştü anlayamadım herkes biontech aşısına bağlıyo olabilir mi acaba diyorum
sunflower01 ipekk05 evet o da var Aşı da etkli bir de emziriyorum ben vitamin bebeğe gidiyor bana yaramıyor annem öyle dedi Çok tuhaf ya
Yesillhanim feyzaball ay yalnız değilmişim bende sürekli grip olurum havalar soğuyunca yazın da kusma mide bulantısı felan yaşarım mutlaka hele de bu ara o kadar çok hastalandım ki psikolojim alt üst oldu
ipekk05 sunflower01 evet emzirirken soğuk algınlığı ilacı vs içemediğin için daha uzun sürer senin ben emzirirken daha çok oluyodum şuandada oluyorum ama emzirirken ki kadar değil