Etipufffum_benim 2017 de Ankara medikal Park Timuçin hoca lasik ti sanırım yapılan operasyonun adı çok memnunum üç bin TL idi o zaman
Merve123456kerem fatma_07 ben 2016 da konya goz de yaptırdım konya da cok meshur bi doktordu 3600 tl ye yaptirdim ama o donem baska arkadasim cozdirdi 4500 demisler kuzenim yaptırdı 2600 demsler yani gozuj durumuna gore fiyat artip azaliyor arkadasimda sasilik vardi biraz da o oda gitsij diye pahali olandan oldu ama yorulunca filan gene kayiyordu cok kaymaya bisey olmuyo ben dede az da olsa kayma var cok yoruldugumda cok kitap okudugumda genelde kayıyor 6 7 yil oluyor ama hic bi aekilde eskiye donme durumu olmasi bende cok memnunum
fatma_07 Merve123456kerem bursa osmangöze sordum 3 teknolojiden bahsetti biri 9 bin ₺ 2cisi 14 bin ₺ 3 cu de 28 bin ₺ olarak çok tuhafıma gitti neye göre fiyat değişiyor diye sorduğumda iyileşme sürecinden dolayı fiyat değişiyormuş dedi ama benimde aklıma yatan dünyagöz en az bilindik bi hastane
Roza__ Bende 3 séné önce ameliyat oldum ilk zamanlar hassas oluyor biraz dikkatli olmak lazım ama sonrasında çok çok rahat, gözlük ve lens yükünden tamamen kurtuluyorsun
Roza__ fatma_07 ameliyat sonrasında gözüne koruyucu lens takılır onu da birkaç gün içinde doktora gidip çıkartırsın sonrasında iyileşmiş oluyorsun ama gözlerin ışığa karşı hassasiyeti olacağı için evin içind bile bir müddet güneş gözlüğü kullanırsın doktorun damla yazar onları kullanırsın bir sıkıntı çıkmaz zaten😊
fatma_07 Asel5Lina çok sevindim tekrardan teşekkür ederim bilgilendirmeniz için inşAllah bende yapmış olacağım💞
gocebebirbayan fatma_07 merhaba. Bende çok istiyorum ama cesaret edemiyorum çok korkuyorum 🥲 babam da cesaretimi toplayacağına iyice kırıyor sağolsun, göz doktorları neden gözlük takıyor iyi birşey olsa , onlar da çizdirirdi diyor
selinisii fatma_07 tabi ben ilk çıkan yöntem ile çizdirdim ilk günler çok sıkıntı göremiyorsunuz gözlerinizden yaşlar akiyor yannzda biri şart. Ama sonradan ferahliyorsunuz. Gözlük kullanmak şart isiga maruz kalinmicak