fatma_07 merhaba kızlar lazerle gözümü çizdirmek istiyorum aranızda yapan ve memnun olan var mı ve bursada bildiğiniz hastane doktor var mı
simseklivekalpli fatma_07 valla ilk doktor çok prensipli cikti 2 yıl takip edelim göz numaran aynı kalırsa ameliyat ederiz dedi. Hamile kaldım doğurdum. Peşine yine lazer olayım dedim yine hamile kaldım, bidaha demeye korkuyorum 😂😂😂
betulyade Bende çizdirmek istiyorum, bu işlem için gözün kaç numara olması gerekiyor acaba bilen yardımcı olabilir mii
simseklivekalpli betulyade belli bir numarası yok ama göz numarasinin ilerlemesi durmuş olması lazım ki tekrar çıkmasın.
fatma_07 simseklivekalpli evet banada öyle demişlerdi durması gerekiyor bi iki yıl takip sonra çizdirme işlemi olur demişti sonra derken çocuk falan kaldı öyle şimdi yine niyetlendim kesin inşAllah yapacağım 😅
nekoydunkafana fatma_07 2014 yılında istanbul pendikte dünya göz hastahanesinde çizdirmiştim gözlerimi çok memnunum iyi ki çizdirmişim çok kolay kısa bi operasyondu sonrasında da bi zorluk yaşamadım hayatımdaki iyi kilerden biri bu hiç sevmezdim gözlük kullanmayı bence yaptırın hiç düşünmeyin
fatma_07 nekoydunkafana bende istiyorum artık canımı tak etti gözlük hiç sevmem o yüzden lens kullanıyorum lenste çok hasas bi şey ikide bi sıkıntısı oluyor en ufak toz kaçınca bugün dünyagözden fiyat aldım 30 bin ₺ dediler
nekoydunkafana fatma_07 bende hiç sevmezdim inanın 8 sene falan kullandım bi arada lens kullandım dikkat etmedim gözümü zor kurtardım yaptırın derim bütçenizde el veriyorsa
biradamavisi fatma_07 liv hospital da çizdirdim ama doktor başka hastaneden gelip ameliayatları orda yapıyordu. 4 bine çizdirmiştim 2020 mart ayında pandemiden 2-3 gün önce sanırım sonra pandemi patladı 😀