TheLacin canım aynı sorun bende dr var.suan 7 aylık oğlum var hiç endişe etme kafanı kesinlikle rahat tut derim en başta.pko olan insanda androjen yani esneklik hormonları biraz fazla olduğu için bu hormonlar vududda insulin direncı yapıyor.buda geç adet görme tüylenme fln yapıyo.cocuk olması için bu direnci kırmak lazım eğer kilon varsa zayıflamak lazım benim kilom yoktu ama tatlıya çok düşündüm 2-3 ayda bır regl oluyodum.göbek bölgem zayıf olmama ragmenm hep vardı.neyse çok uzattım ben çok araştırmıştım .olmuyo dıye çok taktıgım için.bıcok dr a gittim en son gittiğin doktor glifor 1000 lik 2x1 verdi 3 ay ölçünde hamile kalcaksın dedi.inanmadım ama kullandım düzenli ve ınanırmıısn 3.ayın sonunda hamile kaldım.benım sana tavsiyem doğum kontrol hapı hiç kullanma sorun altta yatan insulin direnci.o haplar avrupada artık kullanılmıyo bile coj yan etkisi var ve pko i geçirmiyo üstelik bırakınca 13 aya kadar hamile kapamama riskin var çünkü yumurtlamayı engelliyo.cok uzun oldu yardımcı olmak istedım iyi akşamlar:)