3cocukluananingunlugu noluyasanagenemiros prof. Dr Alişan Yıldıran immünoloji ve alerji alanında uzman keşke götürebilsem
3cocukluananingunlugu noluyasanagenemiros on dokuz mayıs üniversitesi hastanrsi diye biliyorum ama yine de netten bir bakın
noluyasanagenemiros Uzayyy yaa niye memnun değilsiniz valla iyi doktor da bulmak zor ben kızımı 3 doktora götürdüm hiç biri de bana kesin sonuç veremedi çocuğum kilo veriyor sürekli
Aryamlinamom Uzayyy merhaba bende bu doktora ayın birine randevu buldum yazdıklarınızı okudum ve çok üzüldüm gerçekten hiçbir yerde çare bulamadım tekirdag edirne her yere gittim gittiğinizde test yaptı mı size doktor sureci nasıl işledi çok uzaktan gidicez boşa girmek istemiyorum soruma yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkürler şimdiden
noluyasanagenemiros 3cocukluananingunlugu bakayım ben de 🥲 hatırladım bu doktoru a$ı karşıtı bi doktor sanırım
Uzayyy noluyasanagenemiros en yetkili kişi hastanede Recep bey ancak yaşı gereği hasta almaması gerektiğini düşünüyoruz. Bir hastaya 1 saat bakıyor . 9 randevusu için 2 de muayene oluyorsunuz. Söylediğinizi unutuyor , kendi dediklerini de unutuyor . Bilgisayar kullanmayı bilmiyor . Sıkıntı
3cocukluananingunlugu noluyasanagenemiros evet keşke imkanım olsa götürebilsem ama benim için zor malesef. İstanbul’da imkan var derler ama iyi dr hep Anadoluda ya da ben işini hakkıyla yapana denk gelemedim
Uzayyy Aryamlinamom evet evet test isteyin tüm testleri yaptı . Sadece bizde test sonucunda bulunamadı alerjisi . Doktor kötü biri değil sadece çok yaşlı . Hastaneye giderken hazırlıklı gidin , uzun süre sıra bekleyeceksiniz . Onun dışında alerji yada herhangi bir ilaç içiyorsa bebek 1 hafta önceden kesmeniz gerekiyor . İlaç kullanırken giderseniz testi yapamazlar bilginiz olsun
Saritosbik noluyasanagenemiros eger özel e gitme durumunuz varsa mehtap kılıç ı öneririm mükemmel Bi doktor kliniği var yani yılların doktoru benim çocukluğumun doktorudur gerçekten çok çok iyi
Aryamlinamom Saritosbik merhaba ücreti ne kadar acaba sosyal medyada bende buldum oda alerji testi ve kan testi yapıyor mu acaba
Aryamlinamom Uzayyy Su an bobrek taşı için Bi solüsyon veriyordum onu vermeyim o zaman gitmeme yakın çok teşekkürler bilginiz için, Peki sonuçlar gün içinde çıkıyormu
Saritosbik Aryamlinamom yani açıkçası bilemiyorum oğlumu hiç götürmedim annem beni çocukluğumda götürürdü o zaman da devlet hastanesinde calisiyodu ama mehtap hanımın sayesinde alerjik astımim tedavi olmuştu çok tatlı dilli biri gercekten
Uzayyy Aryamlinamom evet ilaç vermeyin , kan tahlili bir gün sonra çıkıyor , deri testi 15 dk sonra . Deri testinde tüm hepsine yapılmasını isteyin . Doktor işaretlemiyor bazılarını , yapan hemşireye söyleyin şunu da yapın tarzında.
Aryamlinamom Uzayyy tamamdır çok teşekkür ederim çok sagolun inşallah sizde kısa bir süre içinde yavrunuzun sorununu bulursunuz
Aryamlinamom Uzayyy merhabalar tekrardan biz geçen hafta recep beye gittim konuşmuştuk sizinle kızımın ne deri testi ne de kan testinde alerji çıktı sizin bebeğiniz nasıl oldu Bi sonuc bulabildiniz mi