343458 Merhaba hanımlar . Her pazartesi dıyete başlayıp akşamına bozuluyor bir türlü kılo veremedım benim gıbı olan var mı yada ıstıkrarlı gıden dıyetını yapan
Bir-prens-annesiii 343458 ben diyet yapmıyorum günde iki öğün yemek yiyorum onda da yine yediğim yemeğin porsiyonunu az tutuyorum suyu çok içiyorum 12 den önce ilk öğünümü yemiyorum çoğunluk 1 yada 2 ye kadar bekliyorum ilk öğünümü yemek için
sibelsglm2210 Bende burdayım sendenim bacım. Diyetteyim diyorum mangala çağırıyorlar nasıl gitmeyim 😅
343458 aselnefes işte ben o ıki kasıkla kalamıyorum genelde artıyor akşam yeme dıyorum bır bakıyorum akşam da yemek yıyorum 😂😂
343458 Bir-prens-annesiii ayy ne güzel valla benım ole olmuyor ya oğlan 7 de kalkıyor sağolsun uykuyu sevmeyen bır bebegım var 😂 mecbur erken yapıyoruz . Çayın yanına akşam çok yıyorum bır bakmışım açtığım bıskuvı bitmıs 😂😂
Bir-prens-annesiii sibelsglm2210 kız biz bu yaz eşim oğlumla çok gittik baş başa bile çok güzel geçiyor küçük çocukla yapılacak en güzel aktivite 😂
sibelsglm2210 343458 sadece mangal olsa . Gorumcelerle eltilerle çay eşliğinde yenen kekler kurabiyeler sarmalar giybetler. Bunlar da sagolsunlar hiç yalnız bırakmazlar bı turlu baslayipta devam ettiremiyorum 😅
Bir-prens-annesiii 343458 kız yapma öyle valla tartıda kiloların gittiğini görünce daha da bir istek geliyor insana ben doğuma 66 yla girdim 58 ile eve geldim 59 a geri çıktım sonra dikkat etmeye başladım şuan 54 olmak üzereyim boyumda 1.58 50 kiloya düşmek istiyorum
343458 Bir-prens-annesiii valla benımde boy 158 doğumdan önce 53 kiloydum doğuma girdim 76 kiloydum daha sonra çıktım aldığım 23 kg’ın hepsini verdim ta ki emzirmeyi bırakana kadar işte emzirmeyi bıraktıktan sonra 59’a çıkmış bulundum benim tek sıkıntım göbek bölgesi aşırı kiloyu ordan alıyorum