Mugerrr Migros teşekkür ederim rabdevuyu almış bulundum. Beğenmezsem oraya giderim bir dahaya. Yarın sabaha randevu almamış olsaydım değiştirirdim
ikibebebiranne_ Lokman hekim hayat hastanesi mi yoksa lokman hekimmi lokman hekimse hatice ve Emine yi asla önermiyorum diğerlerini bilmiyorum
benim_adim_ebruli Mugerrr gittin mi bilmiyorum ama ben hiç memnun olmadım ondan aşırı ilgisiz. Maddi durumun iyise Tuba Arasaral a git mükemmel bir doktor ben onda yaptım doğumumu. Muayene de doğumda süper geçti
Mugerrr benim_adim_ebruli Şebnem hanıma aldım randevuyu geri. Siz öyle deyince. Çok ilgili bilgili bir bayandı. Bizde kan uyuşmazlığı var. Ankara’da yapmıştım ilk doğumumu orada zaten çoğu şeye hakim olmuştum. Kan uyuşmazlığı hakkında. Aynı şeyleri söyledi. Kafamda soru işareti kalmadı.
benim_adim_ebruli Mugerrr şebnem hanımı bilmiyorum açıkçası ilk defa duydum yeni gelmiş sanırsam inşallah memnuniyetle devam edersiniz böyle, sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Cigerekacankedituyu Mugerrr hiç bilmiyorum bu doktoru ama zaten gitmemişsiniz. Şebnem de iyidir. (Ben başlığı bölge hastanesi olarak okuyup bölgedeki doktorları yazmışım 🤣🤣)
Mugerrr girl_mother randevu bulamamıştım ona. Üstte de bir anne söyledi. Sordum da en erken haftaya veriyordu randevuyu. Bende Şebnem hanıma aldım. O da ilgili biri.
Mugerrr girl_mother teşekkür ederim. 2 ay oldu Van a geleli. Hiç bilmediğim için kim müsaitse ona almıştım randevuyu..
BM22121 Migros üstüne doktor mu yok siz problem yaşamamışsınız problem yaşayınca başından savan bir doktor