laydaakocc Bugün artık en son yoğurt yapip verdim 4,5 aylık. Doktorumu aradım yavaş yavaş ek gıdaya geçmemi söyledi.
havvamete laydaakocc ay bizde başladık ek gıdaya Dr bebek hazır beklemenin anlamı yok dedi. Sevdi yoğurdu yarın havuç vercem 🥺
havvamete tosbiksmoms ay bugün fark ettim üst diş patlamış ben hep ait dişe bakıyordum. Dilde etkili oldu bizde galiba
laydaakocc havvamete elma verdim ben de bugün. Şuan iyi gidiyoruz bakalım. Bide yiyecek mi diye arı mama aldım. Kaşık maması . Bugün verdim bir çay bardağı kadar. Onu da zar zor yedik bakalım. İnşallah bir an önce düzelir bebişler🙏🏻
Dido01 2 hafta çok yoğun yaşadı sonra geçer gibi oldu 1 hafta daha sürdü şuan atlattık çok şükür bide kolik bir bebek benimki o yüzden pek bi fark görmemiştim 😂
havvamete Dido01 çok şükür canım bizim 3 hafta oldu hala aynı geçme yok ama bugün fark ettim üst dişi patlamış onunda etkisi var büyük ihtimalle 🤷🏻♀️ ben hep alta bakıyordum 🤷🏻♀️
Tuche89 havvamete vurduğun yeri göster bende vurayım. Şuan sast 02.15 çok zor uyuttum.sürekli bızıldıyo. Ağlama krizine girdi.bende onunla birlikte…
havvamete Tuche89 bizde de durumlar aynı sürekli ağliyo ve benden başka kimseye gitmek istemiyor çok zor 😣😖😫😭
Yagmur_24 havvamete gün müüü😂😂 ahhh yavrumm aen yenisin galiba aylarca sürmez inşallah diyelim 😂😂 8. Ay atağı 4 ten. Daja iyi del ek bilgi🥸🥸