havvamete
Sağlık ocağınin verdiğini kullanmak için kendi doktorumuza danıştık. Çok fena değil kullanılır ama istemezseniz bestiron olabilir dedi. Sonra bir doktora daha sorduk oda sağlık ocağının verdiğini devam edin bence dedi. Bende demir damlasini gün içinde vermeyi unutunca akşam üzeri yatmadan önce verdim. Yaklaşık bir 4-5 sonra çocuk zombi gibi uyandı çığlık çığlığa gece yarısı. Bu 4-5 saat içinde de zaten elli kez uyandı ama pışpışladık emzirdik uyudu. Sonra ki gece de yine demir damlası dan olduğunu bilmediğim için demir damlasını yatmadan önce verdim bu kez 2-3 sat sonra bir uyandı sabah kadar uyuyamadi. Kucağımda bile ıkınmaktan uyumadı. Hemen doktoruna sorduk gece gece. Demir damlası yapabilir yarın vermeyin sonraki gün de sabahtan verin dedi. Tamam dedik vermedigimiz gün normal rutin uykusuna dönmüştü. Sonraki gün de öğle saatlerinde verdim geç kaldım. O gün de Uykuya dalmakta çok zorlandı. Bugün artık ocean aldık bakalım yarın ona başlayacağım. Yani demem o ki demir damlalarını gündüz kullanın 🤦🏻♀️