ahsenmomm Sudecmn biliyorum orada aynıları var fotolarını kullandım oranında zaten ama ben kumaş kalitesi daha güzel bir yerden aldım kendim aldığım fiyat dahi 1100 dolayısıyla üstüne koyup satıyorum . Siz oradan tercih edebilirsiniz 🌸 Benim için kumaş kalitesi önemlidir 🌸
Nurrrrrr233 Sudecmn iki defa giyildi kuru temizlemeye gönderip gönderim yapari.. fiyat konusunda anlaşabiliriz 🌸
Minnakelifim Sudecmn 750 tl ye verebilirim çok güzel bi abiye moda selvimden almıştım resmini aticam. Diğer abiyelerimi de atarim
ebrarmom Ay post u yeni gördüm buraya resim nasıl atılıyor bilmiyorum ama elimde efsane 2 tane abiye var
ebrarmom Mor elbiseyi görümcemin kınasında giymiştim çok güzel bence ama biraz olaylı bi gece olduğu için foto çekilemedim hiç
sibelsglm2210 sibelsglm2210 gardrops sibelsglm55 detaylı bakabilirsin. Pelerinli. İster pelerinsiz. İstersen pelerinin şifon kısmı kesip püsküllü şekilde kullanabilirsin
ugurbocegimm Sudecmn Eğer düşünürseniz krem rengi olan elbise tafta kumaş önü kısa arkası uzun bir kere giydim 300 tl Diğeri nişan elbisemdi bykubrakeskin de diktirmiştim o da 1000 tl