Nurcan03 bluem genel olarak kan ve hormon değerleri vücut dengesini etkiliyor. O yüzden vücudu hamileliğe hazırlamak gerekiyor. Hatta bunun için yediği içtiğine dikkat edip perhiz yapan insanlar var.
bluem Nurcan03 himm dogrudur bende bu sene kansızlık çıktı öncesinde yokdu bebek planim varda öğrenmek istedim teşekkürler
bluem Saripapatyaannesi34 iki kutuda ven ictim bebek planim varda ama demir eksikliğin engel olabilceni hic dusunmedim duymadim da.
Saripapatyaannesi34 bluem bende sanmıyorum bu hep vardı ilk kızımda sorun olmadı hep kansizim ben zaten
Saripapatyaannesi34 Sleepwalker aslında biliyor musunuz onu kizimda denedim 5 yıl önce bende o ay hamile kaldım ama geçenlerde yine içeyim dedim bir türlü duzene sokamadim aşırı tiksindim yapamadım tekrar😐
Birprenscik Saripapatyaannesi34 bende 2. İstiyorum oğlum vefat etti 😞 regl gununuzden önce ya da sonra ilişki yaşayın düzenli bir şekilde birde sağlıklı bir evlat için dua tabi😊
Saripapatyaannesi34 Birprenscik yaa basınız sağolsun rabbim nasip etsin inşallah tekrardan size kucaginizi boş birakmasin Dualarımdasınız🌸
Nurcan03 Saripapatyaannesi34 onu boşverin o ekstra stres yüklüyor insana. Gün aşırı ilişki daha sağlıklı oluyor. Kendim de yaşadım biliyorum. Bir de kafa rahatlığı ben tatil dönemi hamile kalmıştım mesela. Fazla kilonuz varsa vermeye çalışın. Karbonhidrat ve şekeri kesin protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalışın.
Saripapatyaannesi34 Nurcan03 maalesef biraz kilom var vermeye çalışıyorum kızımda daha kiloluyken kalmıştım ama o bile 1 yıl üzerine oldu sanırım kilo baya etkiliyor
Birprenscik Saripapatyaannesi34 teşekkür ederim Rabbim sizede saglikli,hayırlı bir evlat nasip etsin İnşallah 🤲
Melekhnm Saripapatyaannesi34 bende ilerde oğlan ister ona kıyamam diye çok korkuyorum gerçekten daha 2 yaşında Allah hayırlısı ile nasip etsin. Benimki tüp bebekle oldu omzmaan nasıl istemişim Allah biliyor ama 2. Bu derece istemeyeceğime inanamıyorum şu an siz düşünün 🥲
Wanderlust Saripapatyaannesi34 o zaman yapicaginiz tek sey stresten uzak durmak cocuk icin birliktelik yasamamak akisina birakmak