Merve450303 fatosglr35 bağırsak sindirim sistemi düzenleyici kullanıyorum forbiome bide sap simplex gaz damlası kullanıyorum doktor tavsiyesiyle
Deletedmon_69 fatosglr35 kaka takibi yapmalısınız. Su vermelisiniz. Su anne sütüyle besleniyorsa ilk 2 ay çokta önemli değil ama mama kullanıyorsanız mutlaka verin. Anne sütü alsada su kullanabilirsiniz gerçi. Bağırsakları henüz yeterli olgunlukta değil bu bir süreç. Suya rağmen öyleyse nurse harvey şurup olanını tavsiye ederim sıkıntı çektiğini gördüğünüzde sadece verebilirsiniz. Aralarında en masum gaz ilacı budur.
fatosglr35 Deletedmon_69 doktorum be ebem kesinlikle su önermedi zaten anne sütü almıyor çok şükür anne sütünün %90 su su dediler bana
Deletedmon_69 fatosglr35 evet öyle zaten bahsettiğim bir çay kaşığı. Günde bir kere ya da iki. Bunun sebebi aynı ek gıdaya geçtiğimizde ki asidik meyve suları ya da süt ürünlerinin bağırsaktaki hazmını kolaylaştırması gibi. Gaz açığa çıktığı için reflü ve kolay sindirilemeyen besinlerin seyreltilerek verilme mantığıyla aynıdır. Mama kullananlarda mecbur gibi bir şey oluyor ama anne sütün de de versen belki gaz problemi çözülebilir diyorum. Vermesende olur tabiki dedikleri gibi anne sütü ilk 1 ay çok suludur. 1.5 ay gibi yeşil kaka gördüğünüzde sebebinin ön sütü yani sulu kısmını çok almış olması olabilir. Dediğiniz doğru yani aksi bir şey söylemiyorum. Sodyum oranı düşük bebek sularından bir iki çay kaşığı vermeniz asla zarar vermez. Su dünyada ki hiç bir canlıya zarar vermez -doğru tüketildiğinde- belki çözüm olur diye söyledim. Karışık anltmış olabilirim geçmiş olsun.
tinna fatosglr35 Tamany Windsalbe, içerdiği kimyon yağı sayesinde bebeklerde oluşan veya oluşabilecek kolik-gaz ve sindirim problemlerine kolay bir çözüm getiriyor. onu kullanıyorum ben bide damla kullanıyorum BİOGAİA bebeğim kolikti şuna maşallah 🧿 çok iyi düzeldi
serifelm tinna bu şekilde olan bebeklere emzik vermeyi düşünen veya veren var mı emzirmeyi etkiliyor mu emzik
Hayalet_99 fatosglr35 ya bu gaz problemine hiç bişey iyi gelmiyor benim iki kızım var biri 17 aylık şu an diğeri 5 aylık ikisinde de aynı problemi yaşadım gaz damlası filan hiç bişey ise yaramadı hepsini denedim her yöntemi yaptım ama bizde bişey değişmedi beş aylıkken kesildi ilk kziimin ki küçüğün de bitti beş aya girince
Eselnef fatosglr35 sıcak suda kimyon demleyip içebilirsiniz. Gaz damlaları bizde işe yaramadı. Paketli gıda,rafine şekerli her şey,süt ve sütle yapılmış her şey ve çok fazla glutenle beslenmemeye çalışın. Ortalama 3 aylıkken azalarak bitecek inşallah🌸
Papatya-kzm fatosglr35 siz rezene çayı için bebeğinize de nane çayı 1-2 Çay kaşığı içirin bize çok iyi geldi