fatosglr35 Kızlar bebeğim 18 günlük şu son 3 gündür geceleri uyumuyoruz ıkınmaktan kıpkırımız oldu yavrum o kadar hareket yapıyoruz eşimle gazını çıkarıyor ama hala ıkınıyor ve sancı çekiyor içim kötü oluyor ne yapmam lazım Yardım eder misiniz ?
Hemsire-anne fatosglr35 benimde öyle 18 günlük sürekli bi osuruk derdi var çok şükür kusmuyor kolik değil ama
Merve450303 fatosglr35 bağırsak sindirim sistemi düzenleyici kullanıyorum forbiome bide sap simplex gaz damlası kullanıyorum doktor tavsiyesiyle
fatosglr35 Hemsire-anne kusunca kolik mi oluyor bizimki ger emzirme de arada bir peynir kesiği şeklinde kusuyor
Hemsire-anne fatosglr35 kolik bebek kendini ilk günlerden belli eder şiddetli ağlar kusar eğer öyle ağlayıp sürekli küsmüyorsa değildir kolik
hanimhatun fatosglr35 umarım faydasını görürsünüz düzenli kullanımda 2 3 günde etkisini gösterecektir eczane söyler nasıl kullanıldığını 🌸
serifelm fatosglr35 bazı bebeklerde tam tersi uykusuzluk yapmış çok da kötü yorumu vardı ondan tereddüt ettim bende