Esraemir34 1234_mrv emziriyor muydunuz peki benimde başıma şüphelerim var oğlum 19 aylık ama tam bir meme delisi çok korkuyorum nasıl olacak
06112019 Sunseet takvime göre bugün tam 5 gn geciktim 11 ekim benim en son tarihim eşimi gönderdim eczaneye birazdan yapacağım canım 😃
Sunseet 06112019 geçen ayın 11 i ilk adet olduğun gün ise bugün ayın 12 si bi gün gecikmen oluyor canım. Ben mi yanlış hesaplıyorum
Kubrasel58 Kızlar benim de 4 yaşında kızım var.10 gündür gecikmem oldu ama yapmadım henüz test biraz bekleyin mi yapsam mı
Asatk-28 Minnakordek galiba bende hamile olabilirim ama ben istemiyorum bekliyorum test yapmak için plansız bir şekilde kaçamak oldu. Diğer kızım 2 yaşına giricek
TosbikkkAnnesi 9 ekimde adet olmuştum hala olmadım bnde hamile kalmaktan çok korkuyorum bebeğim 13aylık 😔
Sunseet TosbikkkAnnesi 7 Ekim de benim son adet tarihim. 14 aylık da bebeğim var test yaptım çıkmadı. Hala da olmadım. Bi hafta daha bekleyip test yapıp kan vereceğim. Siz test yaptınız mı sonuç nedir
TosbikkkAnnesi Sunseet test yapmadım adet oldum normalde bu kadar gecikmem olmazdı sanırım stresten kaynaklı da gec oldu