1234_mrv 1234_mrv Minnakordek dikkat et kendine canım bende kızıma hamileyken bilmiyordum daha hamile olduğumu kaynanamın evini taşımıştık zor bı gebelik geçirmiştim o yüzden bunda daha dikkatli olucam
Minnakordek 1234_mrv sağlıkla alalım kucağımıza bende bunda daha özenli olucam herşeyden önemlisi kendimi salmayacam kilo vericen öncelikle diyete girdim hemen diyetisyenle görüştüm falan güzel kararlar aldım inşallah tuttururum
ktnzehra49 1234_mrv kızım 1 yaşındayken 2 aylık hamileydim 🤍 zorluğu çok oldu ama çok şükür ikisinede yetiştim evimede kocamada yetiştim zaten biraz büyüdükten sonra ablasıyla birlikte oynamaya başladı şu an biri 3 buçuk yaşında biri 2 ay sonra 2 yaş olcak ❤️
Mdnlna 1234_mrv kızım 8 aylik 4 aylik hamileyim planlı bir şekilde yaş arası olmasın istedik ilk zamanlarda zor olur bunun farkındayım ama sonrasında çok güzel olcak inanıyorum, korkmuyo değilim ama yani 🤣🤣 BIZ ANNELER BASARABILIRIZ 🥰
06112019 Minnakordek bende 4 gün geciktim endişeliyim hazır hissetmiyorum birde oğlumun özel durumu var çok boşluğa düşermi diye tedirginim hayırlısı bakalım
Sunseet 06112019 bende 4 gün geciktimmmm hala test yapmadım siz yaptınız mı? Son adet tarihiniz 7 Ekim mi sizinde
biryenikisi Minnakordek hahaha kıyamam 😂😂 ben de oğluma hamile olduğumu bilmeden kayak yapmaya gitmiştim 😂😂
06112019 Sunseet takvime göre bugün tam 5 gn geciktim 11 ekim benim en son tarihim eşimi gönderdim eczaneye birazdan yapacağım canım 😃
Zuleyhadere 1234_mrv benimde oğlum 1 yaş 1 aylık. 6 haftalık hamileyim inşallah yetebiliriz oglum gece uyumayınca aklıma geliyor ikisine birden nasıl bakcam diye planlı şekilde oldu ama uykusuz kalmak beni çok yoruyor :( bazende doğum olunca ne yapcam diyorum o acıları tekrar yaşıycam .🥲
Pelinsubebe Hayırlı ve sağlıkla gelsin, Emziriyor muydunuz, ben de hamilelik istiyorum ama olmuyor süt mü koruyor acaba benm normaldede süt hormonum yüksek çıkıyodu çnkü çok zor gebe kaldım şimdide emziriyorum imkansız mı acaba
Abaegrk 1234_mrv ben bir tane doğurdum pertim çıktı nasıl cesaret ediyorsunuz ya 🥺 2. Çok istiyorum ama korkuyorum
Zeyno80 Hayır’lı olsun canım bende hamileyim şuan oğlum da 14 aylık olucak bende şuan 14 haftalık hamileyim ve emiyor oğlum nasıl boraktırdınız acaba çokda emmek istemiyor ama korkuyorum nasıl bırakırım bilmiyorum ☺