annegunlugu Merhaba hanımlar bebelac gold kullanan var mı aramızda memnun musunuz kilo alımı nasıl bebeklerinizin beni bilgilendirir misiniz kızıma aptamil ve hipp combiotic kullandık ama sevemiyor tükürüyor bebelac gold deneyim diyorum besleyici mi kilo alıdırır mı acaba sanki bana hiç yaramayan mamaymış gibi hissettirtiyor
Umutveannesi annegunlugu biz 10 aylık olana kadar aptamil kullandık bebeğim minyondu öyle çok kilo almıyordu, 10. aydan sonra bebelac golda geçtik şu an 19 aylık yine kilo alımı değişmedi 9 kilo şu an. Yani almayan bebek almıyor bence. Ablamda bebelac gold kullanıyor 4. ayından beri şu an 1 yaşında kızı 12 kilo. Bence bebeğin yapısıyla alakalı tamamen
Mom098 annegunlugu aaa öyle şey mi olur benim bebeğime en iyi gelen mama oldu Kabızlık çözüldü kilo alımı iyi oldu Tabi benimki 14 aylık :) kilosu 2 yaşa yakın. Geçen hafta tahlilleri ne baktırdık değerleri olması gerekenden fazlasıydı :) Tabi ek gıdanın da faydası var ama ben mama ağırlıklı gittim 1 yaşa kadar çok faydasını gördüm 😘
Beraninannesii annegunlugu Benim bebeğime tek iyi gelen mama Bebelac Gold’du kilo alımı ve gelişimi de güzeldi hatta biraz önde gidiyordu mamayı azaltmıştık. Kabızlık sindirim sorunu da yasamadim. Güzel bir mama.
mervegun annegunlugu bende aynen sizin gibi 2 aylık bebeğim var hip kullandık doğduğundan beri ama içmek istemiyor artık zorla içiyor Bebelac gold aldım dün pek bir fark yok severek içmiyor uykusunda içiriyorum uyanıkken asla içmiyor mama dilinde gezdiriyor bu ay kullanaym bakalım kaç kg alıcak eğer yarıyorsa devam edicim yaramazsa Sma alıcam
rmkcnr Neden öyle hissettin bilmiyorum güzel anne ikiz bebeklerim var ve güzel kilo alımları var, tabi her bebekte farklılık gösterebilir, denemekte fayda var :)
annegunlugu rmkcnr en iyisini alalım yarasın dedik olmadı biberondandır dedik yine olmadı gerçekten ne yapacağımı şaşırıyorum 😐
annegunlugu Umutveannesi haklısınız benim ilk kızım gelişimi çok iyiydi . ki doğum kilosu şuanki bebeğimden daha azdı bunda öyle değil
Rmk33 Mom098 gaz yapmıyor değil mi bende sma dan sonra denemek için aldım malum fiyatlar çok artıyor . Birde tadını beğeniyor mu tek seferde içiyor mu
annegunlugu mervegun benimkide 2buçuk aylık aynı dilinde döndürüyor çok üzülüyorum halimi çok iyi anlarsanız sakıncası yoksa kaç saate kaç cc veriyorsunuz acaba
linay4 mervegun valla aynı sorunu bnde yasadım napıcagımı sasırdım artık arı mama vermeye basladım bunu yiyor gibi gibi bakalım ins bunuda geri cevirmez😞
mervegun annegunlugu biberon olarak lansinoh kullanıyorum ama avent aldık belki o biberonu sever onunla denicem bide
annegunlugu mervegun ahh chico aldık 2 model olmadı şimdi avent natural aldık biberondan sıkıntı yok şükür. hatta biberon emzik başlığı aldım yedek olsun diye yanlışlıkla natural response aldım fark etmeden kaynattım bi tık sertler diye tutmadı şimdi Ki nesil gümbür gümbür geliyor 😐😬😬
Rmk33 mervegun inanın bence en kalitelisi lansinoh aventin emziğini bülüp ağzından çektiğinde fışkırtıyo ama lansinohta hem rahat içiyor hemde dökmüyor
mervegun annegunlugu 2 saate 90 cc yapıyorum 30 anca kendi isteğiyle içiyor geri kalanını şırıngayla içiriyorum vallahi canıma tak etti böyle değildi 2. Ayına girdik böyle bi huy edindi inşallah hemen düzelir artık gece de zorla içiriyorum nabcam şaştım kaldım
Beraninannesii annegunlugu Bizim kusma sorunu vardı hipp,sma,Aptamil,evolvia hatta belki iyi gelir diye BİM’in mamasını dahi denemiştim gerçekten tek iyi gelen Gold oldu😇 Umarım sizde memnun kalırsınız 🌸
esractl annegunlugu kaç tane mama değiştirdim ben canım her mama nerdeyse aynı bebeğin yemesiyle alakalı yese hepsi besliyo bence kendi çocuğumdan biliyorum kaşıkla yediriyorum çünkü bazen mamayı 😂
mervegun annegunlugu 4 buçuk yaşında oğlum var 2 bebeğim bu Buda erkek vallahi büyük oğlum 2 yaşında kadar beni emdi sadece ama bu çok fena kök söktürüyor bana nabcağmı bilmiyorum inşallah şu mama içmeme huyunu unutur
esractl annegunlugu yatırıp kaşıkla yediriyorum bende napayım 9 aydır bu şekil napalım bünyede alıştı 😂
mervegun Rmk33 belki biberondan içmiyordur diye aldım bende aventi nabacağımı şaşırdım inanın tek temennim hemen düzelmesi iştahlı bi şekilde beslenmesi
Mom098 Rmk33 yapmıyor Evet tek seferde içti içiyor da :) Deneme lik 350 gr alın bence sonra hepsi burada da fiyatlar çok uygun oluyor Hem de yeni üretim gönderiyorlar. Fakat satıcı kendisi hepsiburada olsun. Ben hep oradan oluyorum hep uyguna geliyor