Ebruue Herkese merhaba, tatagil diş granülü kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz bebeğim 5 buçuk aylık diş için çok zorlanıyor çevremde tavsiye eden çok oldu ama ben emin olamadım aranızda kullanan var mı?
bananeabiya Ebruue ben de kullanıyorum çok rahatlıyor tavsiye ederim. Fiyatı biraz tuzlu ama en azından acısını kesiyor.
beyzzsenturkk_ Ebruue ben 10 aylık hala kullanıyorum 5. aydan beri diş dönemi sadece kullanıyorum ağzına döküyorum peşine soğuk kaşıyacak yoksa hüptürük veriyorum onu kemiriyo ısırıyo falan iyi geliyo ikisini de buzlukta donduruyorum patlatamıyo zaten
Eminos pasaklisinkukuli yaaa 90 liraya almistim 2 sene once ikincisi 1 tl kampanyasi vardi bide bi kutusu duruyor sonraki bebege insallah
Elifturcan Bende kullandım kizima geceleri. Verdim iyi uyutuyor ağrısını kesiyor gecede uyuması çabası sadece pahalı İnternete satılıyor ama eksik cikiyor
Ebruue beyzzsenturkk_ tam olarak nasıl kullanabilirim detaylı anlatır mısınız. Damağına sür veya su ile karıştırıp içir diyenler oldu
Eminos pasaklisinkukuli 2 oglum var 3. Bebegimi istiyorum daha dogrusu buyuk oglum israrla kizkardes istiyor rabbim nasip etsin insallah son kullanma tarihi 2025 di galiba
beyzzsenturkk_ Ebruue ay çok saçma onlar ben direkt ağzına döküyorum damağına sürmeye izin vermiyo bebekler suyla karıştırmak da ne saçma ilaç mı kız bu damaklarını uyuşturacak nihayetinde sen al tozu ağzına dök o emerken damaklarına değdirir zaten peşine de eline soğuk bişey ver ısırabileceği şekilde dişlik olur hüptürük olur soğuk herhangi bişey ya da dondurma paketi bile olur ağzı açık değil yiyemez zaten onu ısırırken uyuşur damakları rahatlar ben böyle böyle 4-5 diş çıkarttım
cimcime1018 Ebruue Çok pahalı bence. Calgel diye bı jel yazdı bize doktorumuz. 110 TL’ye almıştık arada sürüyorum