Elifinannesi33 Apple değil pahalı düşünmüyorum ama kamerası iyi olsn var mı tavsiye ettiğiniz mi 10 milyar geçmesin
kubraselcuk Elifinannesi33 xiaomi note 10 pro kullandım bir dönem güzeldi ama maalesef bir ıphone olamıyor hiçbiri
Iremylcnkya07 Elifinannesi33 eşim Samsung s 21 fe kullanıyor kamerası güzel şaşırdım hatta ıphone kullanıcısıyım yıllardır ben o yüzden android bilgim yok ama s 21 güzeldi eşim de memnun
Kuzeymomss Elifinannesi33 az önce xiaomi redmi 12 pro aldım çok öneriyorlardı merakla bekliyorum bakalım
Kuzeymomss Elifinannesi33 Hiç bilmiyorum yeni sipariş verdim. Eşim xiaomi redmi note 8 kullanıyor kamerası çok güzel
Mom098 Elifinannesi33 7700 vatan bilgisayar da 6 taksit oluyor Benim bu marka 2.telefonjm önceki yüksekten düştü kırıldı yoksa 2 sene kullanmıştım hala taş gibiydi. Bu da öyle işlemcisi falan efsane yani. Özellikle aldım zaten
incitanem5 Kuzeymomss Bende onu kullaniyorum kamerası güzel bence. Bi iPhone değil ama iş görüyor kesinlikle. Ayrıca çok hızlı bi telefon☺️
Kuzeymomss incitanem5 Kesinlikle öyle. Bende huaweı kullanıyorum pek memnun değilim. Üstüne birde camı kırılınca hadi bu sefer xiaomi alayım dedim. Umarım 12 pro serisi de güzeldir 😇