Birgaripanne58 Kızım 3 günlük kontrole geldıik sarılık cıktı degeri 16.49 cok fazla yatış verdiler. Sütümde yok düşer degil mi? Doktorla görüştüm ama iyi hikayeler duymaya ihtiyacım var sadce
Okayss Birgaripanne58 Canım benim hiç merak etme göğsünü sürekli sağ benim bebeğim 50 güne kadar sarılıktı sonra geçti başta tedirgin oluyosun ama her şey geçiyor hiç merak etme
nuravc Birgaripanne58 geçmiş olsun canım bende 11 günlük anneyim 3. Günde bizde sarılık olduk 17 çıktı bizimde bir gece fototerapi aldık diğer güne düşmüştü taburcu olduk şimdi de hafif var ama atlatacağız inşallah inanıyorum ben hiç endise etme
ozlemin Birgaripanne58 benimde bebeğim yattı canım 3 gün Emin ol o yanında olsa o şekilde iyi besleyemiyorsun sen hastaneden çıktığındaki farkı göreceksin ve iyiki yatmış diceksin belki ben öyle besleyemezfim diceksin emin ol içini ferah tut
fyz81 Birgaripanne58 18 den bır gunde 10 a dustu cıkıs yaptık bırde kan uyusmazlıgımz oldugu halde bende cok korkmustum sızı anlıyorm bır gunde gecer sutunz olmasada mama takvıseyı yapıyorlar zaten
Birgaripanne58 nuravc cok teşekkür ederim Sütüm gelmedi ama emzirmeye devam ediyorum ne kadar canm yansada umarım atlatırz
balkopuk Birgaripanne58 bızımde oyleydı uyanamadınız ıcın kaşık sıranga ıle verıyordum süt mlm olarak belırle ve 3 sıranga ver 30 dk da bir sonra artır çıktıktan sonra çok kalmaz yarına kadar bırakırlar sadece
Okayss Birgaripanne58 çok yeni olduğı için her şeye ağlarsın şuanda bende öyleydim geçmeyecek gibi gelirdi ama sakın üzülme geçecek gülecek konuşacak her şeye ağladım bende o ağladı ben ağladım yaxık etmişim kendime hepsi geçti hiç üzülme güzel anne💕
nuravc Birgaripanne58 benimde ilk 3 gün az az geldi canım bebeğimin kan şekeri düşünce mama vermek zorunda kaldık hala da veriyorum ara ara hiç üzme kendini bol bol emzir sarılık uyku yapıyor mutlaka uyandır emzir bende öyleydim sürekli uyuyordu hala da var ara ara uykusu özellikle mama verince uyku süresi uzuyor
_mom20 Birgaripanne58 biz 22 günlük olduk 18 çıktı fototerapi gördü değeri 8 düştü sonra tekrar 12 çıktı şuan yine düştü 9 inşallah bı daha yükselmez bol bol emzir olmadı mama desteği ver tabi Dr danışarak arada güneşe yatırdim ben inşallah geçer gönlünü ferah tut
Birgaripanne58 Hepinizin yazdıklarını okuyorum ayrı ayrı tesekkür ediyorum. Aglamaktan helak oldum ama elimde degil maalesef… geldigimzde degeri 16 idi şimdi 14 çok şükür
nurrduha Birgaripanne58 hiç korkma endişe etme stres yapma bzde 26 gnlgz 3 günlükken bizmde 16 çıktı yatmadık hastanede ama sürekli emzirmeye çalştm şuan daha iyi dut kaynat iç incir ye tahin pekmez ye çok su iç geliyo süt inan geç oluyo sancılı bi süreç oluyo ama oluyo kendini üzme belki bebeğinde üzülmesin stres olmasn
Elfoonly Lohusa döneminde olduğunuz için ağlamanız üzülmeniz çok normal bende yaşadım bu durumu hiç üzülmeyin geçiyor düzeliyor ❤️
Elaumutunannesi Birgaripanne58 benim oğlumda 3 gun yattı sariliktan bizim değerimiz sinirdaydi. Ama çok şükür düştü. Belli sınırlar altına düşünce arar ara kontrol.istiyor sadece doktor. Korkma Allah’ın izniyle birşey olmayacak cnm 🙂
Birgaripanne58 Çok şükür hastaneden cıktık degerimiz ilk zmana göre düştü bu arada sütümde gelmeye basladı yavaştan☺️
Melekmirac Birgaripanne58 hiç üzülme güzel anne geciyo benim oğlumun 2 günde değeri 23 u görmüştü tabiki o zamanlar bende şakır şakır ağlıyodum çok zordu ama geçti elhamdülillah şuan oğlum 14 ay 2 günlük hamdolsun Rabbime çok zordu ama geçti 💞💐🌺 sıkma canını gecicek🤗