senuray Elisaseleda tavuk çıkarmıştım o çözülsün😂 tavuk sote ,pilav ve mercimek çorbası yaparım bi de sanırım
Benisahtesevme2 Elisaseleda hınt usulü tavuk yemeği yaptım enfes 😍 yanına tereyağlı pirinç pilavım ve salatam ile ve tabıkı ayran ile kapanış 😂
Deletedmom_112 Elisaseleda el açması peynirli börek yapacam yapabilirsem yanına birde mercimek çorbası yaparım.
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Biber doldurmuştum,onu pişircm, bir de patates kızartıp yoğurtlamayı düşünüyorum
Benisahtesevme2 Miran474 hınt usulü ama kendime göre uyarladım domates ve soğan sarımsak rende yapıp ıcıne bol baharat ve köri ile suyunu salıp cektırdiğim tavukları ıcıne atıp o sekılde ıyıce sosu çekene kadar pişirdim
Maviim Elisaseleda Zeytinyağlı patates yemeği + cacık yapıcam bugün canım. Dün balık yaptım evelsi gün de patlıcan musakka pilav cacık ondan önceki günde patlıcan kızartması tavuk sote makarna salata yapmıştım saydım ki fikir olsun diye🫶
Bal38 Elisaseleda kuru fasulye çok az da pilav var yanına ne yapsam.bilemiyorum 😅😅 uzun makarnada yapabilirim yaa
Bibebek_ Elisaseleda mantar kavurur yanına patates kızartırım bide yoğurt akşam bebek gezmesine gitmemiz lazım öyle pratik olsun dedim yoksa sarma sarasım vardı böyle iyi pişmiş yumuşacık oooh ağzım sulandı be 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😬
nilinannesiiiiiii Elisaseleda vallahi zeytin zamanı diye suan köydeyiz hergün ne pişiricem derdi🫠 bugün artık patates yemeği erişte falan yaparım diyordum kayınpederim balık almış ☺️
eymenmt Elisaseleda in nasıl bı yemek derdi ya geçen bı post açtılar o zaman yemek vardı sonra ordan kendimce uydurdum şimdi yine var dolma ve çorba 😂bana da yarına fikir olsun burda yazılanlar 😅💞
NatashaRomanoff Elisaseleda dün akşam masterchefte güveç vardı. Bende bu akşama güveç ve yanına pilav yapacağım. Yeşillikli salata yaparım birde ince biber turşumuz var onu koyduk mu mis gibi 🌸