wafflee_42 3 gün oldu süt ürünlerini yemeyi bırakalı. Ama her yaptığında devamlı bezinde çıkıyor. Anca mi toparlayacak kendini 😐
teachersrn wafflee_42 en az 20 gün diyet yapmanız gerekiyor sonuç almanız için, 20 günde de geçmezse başka gıdaları kesmeniz gerekir
doruknaz wafflee_42 margarindede süt var bu arada kullanıyorsanız. mutlaka herşeyin etiketini iyice okuyun. tahin ve susamı da kesip deneyin o da alerji yapabiliyor. düzelmezse. birde fıstık. bunlar en alerji olanı yüksekler emzirirken. tabi daha başka bir sürü varda
AdAyza wafflee_42 doktorunuz neye göre süt ürünlerini kesin dedin,alerji için kan testi mi yaptırdınız ?
wafflee_42 doruknaz Evet canim. Margarin kullanmam zaten. Doktor sadece süt urunlerinden bahsetti. Acaba acı biber,turşu da yaparmi diye düşündüm. Ne yicem ben peki 😐zaten iştahsız biriyim bunları da kesersem süt gelmez diye korkuyorum
doruknaz wafflee_42 doktorunuzla görüşüp vitamin ve kalsiyum desteği alın. ben emzirme dönemi elenatal 2 birde calsimax kullanıyorum biri vitamin biri kalsiyum ve d vitamini takviyesi. zor bir süreç ama bebeklerimiz için gerekli. kaçak yapmadan diyet önemli
doruknaz wafflee_42 calcimaxda laktoz vardı farklı bir kalsiyum yazdırın doktora eğer kalsiyum takviyesi alacaksanız.
Gg5subat wafflee_42 eğer kakada kan ve aşırı huysuzlugu yoksa diyet önermiyor artık doktorlar benim kiizm da da 1 aylıkken egzama ve kakada mukus vardı doktora gittim huysuzluk ve kan olmadıkça diyet yapmayın dedi bende aşırıya kaçmadan tükettim 6. Ayda alerji doktoruna gidip test yaptırdım sadece süte karşı çıktı çok değil yavaş yavaş deneyin dedi şu an 10 aylık süt ürünü de tüketiyor bı sıkıntı olmadı kaka ancak ek gıda aldıktan sonra düzeldi kakada mukusu sorun olarak görmüyor doktorlar
hsyn doruknaz bu bahsettigibiz kalsuyum sutu de etkiliyot mu cogalmasinda acaba bende diyetteyim ilac kullanmiyorim
Deletedmom387 wafflee_42 mukuslu kaka alerji belirtisi mi 😱 bizimde uzun zamandr öyle daha 2 aylık ve yüzleri de egzama gibi oldu hep kusuyo
doruknaz hsyn sizdeki eksilenlenlere takviye. halsiz bitkin yorgun olmazsınız hem. bende baya işe yaradı vitamin ve kalsiyum takvıyesı
D16 Tek basına mukuslu kaka alerji değildir . Fışkırır derecede kusma, kaşıntı döküntü kızarıkşık ve kanlı gaita gbi drumlardan en az 2 tanesi opması lazım
deletedmom719 wafflee_42 bizimki de mukuslu. Doktora alerji olabilir mi dedim tek başına Mukus alerjiyi göstermez dedi. Kakasında kan görene kadar sıkıntı yok dedi. Bir süre sonra kendiliğinden düzeldi. Süt yumurta her şeyi yedim. Bazı bebeklerde Mukus olabiliyormuş
Sevilay61 wafflee_42 mukuslu kaka ek gıda ile normale dönüyür o kadar kısa sürede sonuc beklemeyin en az 3 4 hafta diyetle şikayetler hafiflemeye başlar
wafflee_42 Sevilay61 Tabi canimm. Ama doktora göstermeden ek gıdaya başlamak istemiyorum. Kesin bı sonuç almadan