Guneskbra hayırlı olsun endişenizde o kadar haklısınız ki.. Yük hep annelerde inanın tek çocuğum var onu öğrendiğimde 3 yıllık evli olmama rağmen kimseye söyleyemediğim o kadar duygularım oldu ki. Ne yaptım ben vs vs. Korktum çünkü istememe rağmen. Bunu ancak anne olanlar anlar. Bu endişe ve koruma hali.. Şuan 2 yaşına girecek bebegim, bazı konularda çok zor bir bebek başkası olsaydı altından kalkarmıydı bilemem. Yemesi uykusu çarpı üç bebek düşünün. Ama çok şükür sağlıklı diyorum. Bazen gönlüm istiyor ona bir yoldaş olsun ama inanın süpriz bir durum olmadıkca cesaretim yok. Hepimiz böyleyiz ya ilk çocugum yetemezsem diye çünkü inanın ne kadar verirseniz o kadar geri dönüşü oluyor. ¾ yıl tek çocuk avantajı budur 1.5 yıl daha bir kaza olmazsa bende isterim gönlüm yeniden çalışmaktan yana ama bazen kendinden vermek gerekiyor. Annelik te tam olarak bu. Hiç üzülmeyin doğana kadar bütün vaktinizi ilk bebeğe verin ona ne katarsanız artı. Size tafsiyem asla diğeri grlecek diye çok erken sütten kesmeyin.kilosy gelişimi iyiyse gece memesini 9/10 ayda en gec kesin. Siz gece uyuyun hevesiniz bu sırada beveğinizde gece uyanmamayı öğrenir imkan varsa kesinlikle uyku eğitimi alın ben almadım o yüzden çok zor durumdayım bazı şeyler büyüdükce geciyor aksine daha büyük sorunlar oluyor. İlk çocuk yaklaşık 15 aylıkken galiba doğumunu gelir ya tendem emzirin 2 ysşı tamamlamak istiyorum derseniz ya da o aralıkta kesin. Üzülmeyin gönül ister ilk 24 ay ama bu durumu yönetmeni lazım. 15/18 ay arası meme pik yapıyor genelde o süreç çok zor ve ondan sonrası gece gündüz perişanlık oluyo biz hala o durumdayız aklı çok ermeden o evreye girmeden kesin 1.5 yaşa yakın emmesi de az değil.