Guneskbra Bebeğim 8.5 aylık ben tekrar 1.5 aylık hamileyim çok üzülüyorum normal mi diğeriyle ilgilenemezsem diye karnımdakine seviniyorum ama bu bebeğime de çok üzülüyorum
Poncikkkk Guneskbra yetememezlikten öyle hissediyorsun hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Merve_Kumsal90 Guneskbra doğumdan ne kadar sonra adet olmuştunuz acaba? Bu arada hayırlı olsun. Üzülmeyin vardır bir hayır
Guneskbra Merve_Kumsal90 ben daha hiç adet görmemiştim korunuyorduk sadece bi defa korunmadık onda da olmuş zaten bu bebeğim tedavi ile olmuştu 2. De geç olur diye düşünüyorduk ama öyle olmadı
Guneskbra Sevdimbaknehalegeldim yok hayır korunmayı bilmiyoruz 😀😀 korunuyorduk bu bebeğim tedavi ile olmuştu sadece bi defa korunmadık onda da hamile kalmışım
Sarikuzumalp Sevdimbaknehalegeldim Sizin de hiç bir koruma yönteminin %100 korumadığından haberiniz var mı? Kadın zaten bi şok yaşamış. Üzerine gelip haberin var mı falan filan. Bi siz biliyorsunuz en çok sen biliyorsun alkış şampiyon.
Enerjikmom Sevdimbaknehalegeldim yani gerçekten insanlara destek olup moral vermek yerine haberiniz varmı diyorsunuz vardır olmaz olur mu bir sizmi biliyorsunuz herseyi ben korunduğum halde kaldım kızım 3 aylıktı ama ilk iki çocuğum korunmadığım halde olmadı biri bir buçuk yıl öbürü 3 yıl ama diğeri korunduğum halde oldu Allah verdikten sonra kordon bağlatıp olan var annemin arkadaşı öyle oldu
Sevdimbaknehalegeldim Guneskbra korunmadigin her ilişkide gebelik ihtimali var tedavi gören kadınlarda bu oran daha yüksekmis hatta
Deletedmom_73 Guneskbra Doktor’un uyarması lazımdı tedaviden sonra korunmayıp hamile kalan çok var bile bile lades
2bebislianne_ Guneskbra hayır canım hiç bi sıkıntı olmaz bende hamileyim 7 aylık bebeğim de 10 buçuk aylık bende şok yaşadın duygularını anlayabiliyorum. Ben hala emziriyorum
Sevdimbaknehalegeldim Sarikuzumalp valla doğruyu söylemek gerekirse buradaki kadınlari görünce en iyi benim bildiğimi düşünüyorum
Sarikuzumalp Sevdimbaknehalegeldim Bazen her bildiğimiz şey söylenmez. Bunu da bilin mesela. Her şeye yorum yapılmaz. Yapılırsa da üslup düzgün kullanılır. Fikrini söylebilirsin ama düzgün üslupla.
Sevdimbaknehalegeldim Sarikuzumalp hanim efendi kadın hem korunmamis hemde gebe kalınca üzüldüğünü söylemiş bende ona korunma yöntemlerinden haberi olup olmadığını sordum ne var bunda bı kereden bişey olmaz kafasındalar çünkü
Sevinizz_ Bende peşine kardeş getireyim diyorum ama daha çok erken çok sorumluluk gerektiren bir şey hatta bu bebeğimin üstüne gül koklamam diyedebiliyorum 😃😃Yapacak bir şey yok kendini üzme 🌸
Sarikuzumalp Sevdimbaknehalegeldim Demek istediğim biliyordur o da zaten. Hadi aldırcam falan dese derim ki evet korunabilirdi. Sevindim ama çocuğum için de üzüldüm demiş ilgiden kaynaklı. Siz bir siz biliyormuşsunuz korunmayı havasında söylemişsiniz ben bunu söylemenin manasız olduğundan bahsediyorum.
Guneskbra Üzülmüyorum ya seviniyorum diğeri tedaviyle oldu rabbim bunu aratmadan verdi ama sadece şok oldum birde onca sene uğraş olmasın 1 defa da nasıl oldu bebeğimin tam oyun oynayacağı sırada ya ilgilenemezsem diye korkuyorum
Nehirmoms34 Guneskbra Rabbim yardımcınız oluyor hiç dert etmeyin saglıkla kucagınıza alın inşaAllah hayırlı olsun
Ocakalti Guneskbra oncelikle hayırlı olsun hepimiz tek çocukla bile ne kadar zorlanıyoruz ama bir çözüm bulup bir şekilde düzen sağlıyoruz korkma illaki sende bir şekilde alışıp ona göre bir düzen sağlarsın canım benim 😉