Papatyaa21 Kbra_1992 pişik kremini almak istiyorum trenyol gibi sitelerden almak istemiyorum güvenmiyorum orjinal mi değil i die siz nerden alıyorsunuz
Kbra_1992 Papatyaa21 ben ilk civilden almıştım eczanede fln hiç görmedim bu markayı e bebektede var isterseniz ordan alın görerek almış olursunuz
ZCeylan1 Ben bebekken annem de bana hep bübchen ürünlerini kullanırmış. Şimdi bende kızıma kullanıyorum çok güzel etkili bir marka mis gibi de kokuyor. Tek tercihim.
Irmakmelegim HappyKids ben bu markanın sadece güneş kremini kullanmıştım kızıma geçen sene 1 yaşındayken memnun kldim güzel ama sampuanini hiç kullanmadım bilmiyorum
birefeannesi HappyKids Hem içeriği temiz hem oğlumun saçlarını daha hızlı uzatıyor hem de mustela kullanırken olan konağı ikinyikamada bitirdi 1 buçuk senedir hiç degistirmedim abimm sürekli Almanya’dan getiriyor 🌺
Mgf bebiskoooo yok yakmiyor.gozune glmemesibe dikkt ediyorum gnel olrak ama geldigide oldu herhngi bi huzrszlugu olmadi oglumn
Mgf Papatyaa21 görümcem almanyada yasiyo her glisinde o getiriyo bize ama oglm dogmadan once rossmandada satisi vardi grmustum hla var midir bilmiyorum.genl olrak alman markalarinin cogunu bulunduruyo.oraya bakabilirsnz bi
esrauner Benim kizimin bacak iclerinde kuruluk yapti bubchen dogdugundan beri kullaniyordum. Sampuani degistirdigimde sorun da ortadan kalkti.
Mgf Papatyaa21 ama bi ara ambalaji yenilndi galiba ondn olabilir o farklilik.bizede ilk getrdikleriyle 2. Gelnin ustndeki ambalaj degismisti