julide0 HappyKids şu İtsrail mallarının ne reklamini yapın ne de konusunu açın şurada yaa bebek kanı var hepsinde bebek kanıı !!!!!!
Mira__ içeriği bakımından bu markanın ürünleri kaldıracaktı. Hala satışta mı ? Temiz içerikli olduğunu düşünmüyorum.
ayezhan İsrail mali kullanmıyoruz 👍 şu boykot etmeyin faydası yok diyenler ususmesin zira faydasının olduğunu biliyorum
sarmaliklahana bayankitapkurdu pudra zaten bebeklere önerilmiyor ki 🙄 Toz tanecikleri havada asılı kalıp bebeğin solunumundan ciğerlerine inip yapışma yaptıgı için asla kullanmayın deniyor.
bayankitapkurdu sarmaliklahana evet biliyorum. Evime de sokmadım asla. Bunu bildiğim için de o markanın hiçbir ürününü alamadım elim gitmedi
BelaCivciv HappyKids Hakkında kanserojen madde kullanımından dava açılmış, 38 binden fazla davası var hatta. Kimseye önermem, kullanmayın.
julide0 Aybuke54 ikisi de aynı halt hiç fark etmez her ikisinin başindakiler de katil her iki ülkeye de paramı vermek istemem .
Kahveseveranne HappyKids oğlumda kullandım alerji yaptı ve içeriği hiç temiz değilmiş o yüzden kullanmıyorum