tekbasimabakiyorum Unibaby kullanıyorum 9 aydır oldukça memnunum ama bu ay uzaması hızlansın diye ecowell kullanacağım
Tubaucak tekbasimabakiyorum uzamasinda etkili mi dediginiz sampuan . Benim kizimda 2 yasinda saclari kisa uzasin istiyorum
GlgnOlgun tekbasimabakiyorum bnde uni baby kullanıyodum ecowell aldım feci kuruttu konaklar yaralar çıkmaya başladı ve kaşınıyor şimdi tekin uni baby sipariş verdim
cicekannesi12 HappyKids ben doğduğundan beri uni baby kullanıyorum deterjanimda o marka ve şuan kızım 1 yaşında menmunum yan etki falan yapmadı güzel kokusu var ve bu markadan devam etmeyi planlıyorum.
teachermom07 HappyKids bir kere aldım . Kokusu çok ağırdı baya parfümlü. Ve çok köpürüyor Durulayana kadar baya uğraşılıyor . Burdan hiç doğal olmadığını hissettiriyor direk. Yani Memnun kalmadım. Bitirdikten sonra bir daha tercih etmedim
bencorapkadiniyim_ HappyKids doğumundan itibaren 3 aydır kullanıyordum. Konak oldu. Şimdi denemek için sebamed aldım deneme aşamasındayım
ciko34 Yenianne41 yalnız dalinde göz yakıyor ben kendim dalin kullaniyorum saçıma oldukça göz yakiyor o yüzden bebeğimde tercih etmedim
Yenianne41 ciko34 arkadaşım bebeğine kullanıyor öyle bir sorunla karşılaşmamış, bizde hep sakinle büyümüşüz.. Bakalım deneyeceğim olmadı başka bir şampuana geçeceğiz mecbur 🤷♀️
Tgkaneses Yenianne41 dalin de temiz icerikli degil, baby ’s green Alablrsiniz cok memnunum ve kokusuz
Di_26 HappyKids beneğim şimdi 3,5 aylık oldu alerji yaptı malasef ben tüm ürinleri üni baby almıştım ama aşerji oldu braktık sadece islak mendili kulanıyorım
Irmakmelegim HappyKids sampuanini hoc kullanmadım içeri temiz deil ama çamaşır deterjanı ve ıslak mendili doğduğundan beri kullanıyorum diyebilirim
kiranli Cok iyi bebegimin vucuduna cok iyi geliyor ben bebeyimin detarjaninida uni babay kullaniyorum cok memnunum