NurR Anneoluncaanladim biz pamuk kullanıyoruz e bebekten kare bebek pamuğu aldık çoklu paket kaynamış ılımış suyla temizliyorum neden temiz olmasın ki kurulamayı ihmal etmeyin ama en sağlıklısı pamuk su👍🏻
Alminam NurR Islatiyorum pamuğu temizliyorm daha sonra sadece alt değiştirmede kullandığım bezlerle siliyorum kalmıyor hic
NurR Minikprensim bende öyle kullanıyorum ama çok pahalı çok çabuk bitiyor paket nasıl olcak bilemiyorum hesaplı olsa keşke biraz daha 😐
Minikprensim NurR bunu kullanmasam saf su diye satılan ıslak mendilleri kullanıcam uni baby nin falan olan. Onlar da ucuz değil 5-6 lira var bildiğim kadarıyla. O yüzden aynı gibi geliyor bana. Bir de bebeğimiz büyüdükçe daha az bez değiştirdiğimiz için daha uzun gitmeye başlıyor.
Seda Anneoluncaanladim bizde sleppy kullanıyoduk canım bezde ıslak mendil de çok fena yaptı çocuğumun altını pamukla ıslatıp temizliyorum şimdi pişik olmuyo dün dışarı çıktık ıslak mendil kullandım poposu hemen kızardı yawrumun artık pamukla gezicem
Masal Minikprensim @Anneoluncaanladim Sirkülasyon fazla olduğu için buna imkan olduğunu sanmıyorum. Keza bende doğumdan itibaren pamuk kullanıyorum. Kızım 6,5 aylık. İçim ıslak mendile geçmeye de el vermiyor, birkaç kez denedim unibaby yenidoğan fakat o bile içimi rahatlatmadı 😒
Minikprensim Masal benim oğlum da 7 aylık doğduğu günden beri pamuk ve su kullanıyorum dışarı çıktığım da dahil. Çeşmede ıslatıyorum. İlk doğduğunda ılık su ile ıslatıyordum. 😊
Alpgdd Ben de doğduğundan beri -3 aydır- pamuk su kullanıyorum. Ebebekten alıyorum. Her seferinde bebeğim için ayırdığım bi kaba çeşmeden ılık su koyuyorum. İlk ay kaynamış damacana suyu kullanıyordum. Şimdilerde oğlumu tek kolumda tutabildiğim için kaka yapınca çeşmenin altında yıkıyorum popo havlusu ile kuruluyorum. Unibaby ıslak mendillerini yıkadım kaynamış su ile. Kurumaya bıraktım hafif nemli iken mikrodalgaya koydum kuruttum. onu da ayrı saklama kabına koydum. Çiş yaptığı zaman pamukla temizleyip o ıslak mendille kurutuyorum. Pamukla kurutunca yapışıyor. Dışarıda ılık su imkanım yoksa sleepy yenidoğan ıslak mendili kullanıyorum. Şimdiye kadar 2 3 kere kullanmışımdır
Asya4309 Minikprensim Bir iki güne bitiyor ki paketler küflenecek kadar beklemiyor 😬 bebeğiniz ne kadar olursa olsun pamuk en temizi 😀
Minikprensim Asya4309 doğrudur ben de tapırın ıslak mendil kutusunu alıp içine koysam diyorum sonra vazgeçiyorum. Çeşmede ıslatmak da zor olmuyor.
seydaanur Anneoluncaanladim 2 ay 9 günlük kızım var doğduğu günden beri baby me pamuk kullanıyorum kare saklama kabına koyup sıcak suyla ıslatıyorum lazım oldukca ıslak mendil gibi aynı kabından alıp kullanıyorum ve ıslak mendilden daha uyguna geliyor 15 li paket tam 2 ay gidiyor e bebek te 64.90 dı ücreti
Pamirkus Anneoluncaanladim bende ebebekteki pamuklardan kullaniyorum dogdugundan beri. Su an 5 ayligiz. Hic isak mendil kullanmadm kullanmayi da.dusunmuyorum. disarda da zor olmuyor sonucta her yerde su var bir pamugu islatmak ne kadar zor olabilir ki
Sdnbln Bende ıslak pamuk kullanıorum bir şişeye su koyuyorum hergün o suyu değiştiriorumm şişenin kapagını acıp pamugu ıslatıorum 3 pamuk felan harcıorum hem daha sağlıklı hemde ekonomik dısarda ıslak mendil kullnıorum ama
Anneoluncaanladim Harikasınız gerçekten 😍 iyi ki açmışım konuyu, bunun için üretilmiş kare pamuklar olduğunu bilmiyordum. Her birinize teşekkür ederim ❤❤❤
Sabriyeillke Anneoluncaanladim ben ilk 50gun filan kullandim pamuk daha sonra islak mendile gectim cok sukur pisik filan olmadi
Nily Anneoluncaanladim ben kullamiyorum İslak mendiller mantar yapti kizimin kukusunu Ebebekte bebek silme pamugu var onu aldim Sicak suyla islatip onunla siliyorum artik Kuruyuncada bezini bagliyorum Pisikleride gecmeye basladi hemen hemen