Hayat123456789 Kızlar merhabalar yerli türk malı bulaşık tableti bulaşık deterjanı ne kullanıyorsunuz acaba ben fairy kullanıyorum normalde ama malum İsrail malı o yüzden de almak hiç içime sinmiyor bakıyorum bulamıyorum da bu şok marketin falan kendi ürünleri var ya onlar da mı yabancı oluyo acaba
GiybetReis Hayat123456789 visa mastercard gibi kartlarda da alışveriş yapmamanız gerekir boykot için. Ya troy kart özelliğiyle alışveriş yapın ya da nakit. Yoksa boykotun bi anlamı yok😊
CizerBirAnne Hayat123456789 Market ürünlerinin arkasında yazar üretimi kimin yaptığı. Bir de şöyle bir şey paylaşmışlar instagramda, ben de şahsen o bir natürel markasını denemeyi düşünüyorum.
Asyaveannesi04 Hayat123456789 ay vallahi ne yapacağımızı şaşırdık kaldık adamlar her yerde 🤦🏻♀️ gittiğimiZ hastanelerin çoğundaki teknolojik cihazların üretimi bile onlardan geliyormuş, devlette keşke birşey yapsa
birinsan14 Hayat123456789 boron tabletleri varmış. İnternette vs var bir de Hepsiburada gibi sitelere bulaşık tableti yazıp markalar arasından fairy finish markaları çıkarın baya farklı marlalar var. Ben de sırayla deneyeceğim. Boron merak ettim bir de green yazan bir marka vardı . Doğal içerikli olanlar var
Hayat123456789 GiybetReis aaa onu bilmiyodum baak . Ayy insan şaşıyor gerçekten meğer ne çok yerde elleri varmış bı afalliyo insan ya
Hayat123456789 CizerBirAnne mikrotem bütün ürünleri çok güzel şampuanı bile , Tampa mis gibi kokuyor onun da içeriği temiz , çamaşırlar için bingo kullanıyorum zaten bakalım artık bı tablet sorunum var onu da cozersem tamam
nerops CizerBirAnne binho ve ersağ 5 seneden fazladır kullanıyorum gercekten mükemmel ürünler çok memnunum
birinsan14 biyiksiz_yorumcu evet bankanızı wrwyın ben troy kart istiyorum deyin gönderiyorlar aynı özellikte hiç bir şey değişmeden yerli bir sisteme geçmiş oluyorsunuz. Tek tek sordum her yerde her şekilde geçiyor.
Irmakmelegim Asyaveannesi04 devlet hiç bir şey yapamaz ne yazkki çünkü dışa bagimliyiz ne yazkki üretim gida teknoloji buğday yem hersey onların ürünü ne yzkki sadece işte insanların yaptığı boykot onları devirme yıkma şans yok ne yzkki çünkü para onlarda ticaret üretim %80 onlardan bizlere geliyor sadece gida temizlik şeylerini almayarak aslinda onlara çok ta zarar sağlamıyor çünkü hastanede kullandığımız otomobiller yediğimiz ekmeğin buğdayı çocuklarımıza kullandığımız bez mamalar hersey onlardan geliyor ne yzkki
Asyaveannesi04 Irmakmelegim öyle valla bundan 6 ay önce prima premium care stoklamıştım nasıl çöpe atayım? Yada fairy stoklamıştım indirimde gördükçe
Hayat123456789 birinsan14 evet bende tek tek deneyeceğim artık ama tampaya çok iyi diyorlar ben Tampanin yüzey temizleyicisini kullanıyorum ve çok memnunum inşallah deterjanindan da memnun kalırım
Hayat123456789 birinsan14 banka kartını değişiyor sadece yani numarası ibani aynı mi oluyor mesela biz Axess ve paraf kullanıyoruz yine aynı mi oluyor
Hayat123456789 nerops onu annemde kullanıyordu mintax gercekten güzel ama ben kapsül tabletlere alıştığım için tuhaf geliyordu
birinsan14 Hayat123456789 ıbanınız değişmez ama kartın üstündeki numarlaar değişiyor. Ama tüm hizmetleri aynı şekilde devam ediyorsunuz dedi bana müşteri hizmetleri.
visneli_turtam Kızlar bana da şampuan önerir misiniz lütfen, artık değiştirmem gerek , çünkü o da İsrail malı
birinsan14 visneli_turtam bioblas senelerdir kullanıyorum çok memnunum. Bir de bir sefer bir toptan kozmetik ürünleri satan yerden tuzsuz bir şampuan almıştım o da güzeldi ama markaısnı hiç hatırlamıyorum