Merosat starwomen 26 aylık oğlum tüm dişleri çıktı ama son azıları ağrısı bir bitmedi diş uzuyormuş ondan ağrı yapar diye duydum
Atlasannesi97 starwomen bebek den bebeğe degiştir ama 2 yaşa kadar devam sonra 2 yaş sendromu zaten 😂
starwomen Atlasannesi97 ah sendrom gelmeden tamamlansa nasıl güzel olur 😁 sendromumuza da az kaldı tabi o da ayrı bir konu
MinikPandam_ starwomen kızım 12 aylık, hem köpek dişleri hem de 1. Azilar birlikte çıkıyor. Hepsi birden olunca agrisi sızısı da fazla oluyor bari erkenden çıkıp bitse de kurtulsak
starwomen MinikPandam_ bizim çok şükür kolay geçiyor ama belli bir düzende çıkmadığı için biraz tuhaf duruyor. Bence erkenden tamamlarsınız. Tabi benim kız gibi ara vermezse bebeğiniz
Bertugunannesi Bebeğim 10 aylık alt iki dişi çıktı şimdi üstten 4 diş birden patladı Allahım sen bebeğimin yardımcısı ol 🤲🏻
starwomen Bertugunannesi amin inşallah. Neler çekiyorlar biz bile dişimiz ağrıyınca kötü oluyoruz onlar kim bilir ne hale geliyor
zeynep51 tunasmom bende seninle aynı durumdayım azı ve köpek dişler geliyormuş 14 aylık ateş grip ne ararsan var
starwomen rumeysa800_ her bebekte süreç değişiyor tabi Allah yardımcın olsun canım. Bebeğin de sağlıkla, sıhhatle büyüsün
Deletedmom_112 starwomen 21 aylık 16 tane dişi var, geriye kaldı 4 tane 🤦🏻♀️ kızım tamamlayınca 4 aylık bir oglum var bu sefer o başlar diş çıkarmaya benim galiba ortalama bi 2,5 3 yıkım var gibi 😂
starwomen Deletedmom_112 kız ne güzel işte maşallah ikisini birlikte büyüyorsun sonra rahata kavuşursun. Ben de daha tel çocuk 😁
Mommi2 starwomen 25 aylik arka ikinci azilar cikiyoR. uste iki altta iki seklinde bu son disleri,ama biraz zorluyor istahsizlik ust seviye de bakalim cikinca neye baglicaz huzursuzluklarini 😬
benaslindayohum benaslindayohum ay ben çok çektim burnu tıkanıyordu diş çıkana kadar her gece göğsümde uyutuyordum anca öyle nefes alıyordu tetagil biraz rahatlıyordu o kadar 🥺 olsun zamanla tamamlanacak sizinde 😂
starwomen benaslindayohum bizim çok şükür rahat geçiyor ama her bebek farklı tabi inşallah ikinci bebişin serüveni kolay olur