Ewiue Merhabalar, uykusunda ve de uykudan uyanırken poposunu kaldıran bebekler hakkında bilgisi olan var mi? Bebeğim sanki poposunda sıkıntı var gibi tepki veriyor fakat çok şükür bir problemi yok ve ben bu duruma anlam veremiyorum 6 aylığız 😌
Gundogdu Ewiue 4 bucuk aylik oglum aynı o şekilde yapiyo bacaklarinii kaldırıyor ayaklarını tutuyo birakiyo snra tabi uykusuda açıyor sagolsun 🤣
Ewiue annediyebiri hareketlendiği için belkide çünkü masallah çok fazla hareketli beni koltuğa oturtmuyo hep gezelim oda oda 🤦🏼♀️🥰
Ewiue elmalikurabiye hayır istediği olmadığı zaman itme şeklinde tepki gösterir ya çocuklar o şekilde yapıyor ayağa kaldırınca problem yok mesela bunu uykusu çok geldiği zamanda yapıyor
Ewiue Gundogdu bizde 6 aylığız iki haftadır felan yapıyo sinirden yapiyo gibi bilemedim yaa genel olarak bebeklerde var belliki Rabbim sağlık versin cümlemizin çocuğuna hastalık olmasında tek yaramazlıktan yapsın ne yapalım katlanicaz 😬
dolunay01 Gundogdu aşallah 4.bucuk aylık bacaklarını tutabılıyor demek .bızımkıfe kaldırıyorda Tutmuyor
Gundogdu dolunay01 2 haftadir tutabiliyo habire tutup duruyo yeni bisey öğrendiğinde surekli tekrar ederlermis benim oglumda oyle 🤣
Ewiue PonciKom bizimki uykuda kafasını kaldırıyor baya oturmaya çalışıyor masallah bu bebisler çok aceleci