zeyn_11 Cananalpaslan 58 ile hamile kaldım 72 ile doğum yaptım çıtkığımda 68 kiloydum. Sezeryan oldum. 24 saat normal doğum sancısı çektim. Sezeryan sonrası aşırı aşırı şişliğim vardı. 3 gün sonra amca indi. 65 kilo kaldım. 4 ay 17 günlük oğlum var şuan tam olarak 60 kiloyum. Hiç birşey de yapmadım
-elizsmom 62 kg ile hamile kaldım 75 kg ile doğuma gittim doğumdan sonra 64 e düştüm bebeğim 6 aylık 62 kg düştüm sadece 2 kilo verebilmişim 😬bende zayıflamak istiyorum spor yapasım var üşeniyorum hırs yok normal doğum yaptım göbek erise azcık yeter
Tambirmom Cananalpaslan doğum yapalı 2.5 ay oldu 15 kilo verdim kendiliğinden gitti biraz daha kilom var veririm insallah hepsini
AlpEge04-01 Cananalpaslan bebeginiz biraz hareketliyse emekleme doneminden sesleniyorum xok zorlanıyorum. hamilelikte düşük tehlikesi sebebiyle full yattim +34 kilo aldım m 65le hamile kaldım. 99 kiloyla doguma gittim. Güncel kilom 69. Ozel bir şey yapmadım. Ev isi kosusturma yalniz büyütüyorum ve oglumun asla durmak bilmemesi. Biraz da yapıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Oldum olası hep 60 li kilolardaym. Boyun 1.72.
Anneemm1611 Cananalpaslan 67 kilo ile hamile kaldım doğuma 77 kilo ile girdim ilk 20-25 güne 68 kiloya düştüm ve kaldım orda şuan 3.5 aylığız daha da veremedim bide sürekli evdeyim ağzım hiç boş durmuyor sürekli bişeyler yiyorum göbeğim çok kaldı yaza doğru spor ve diyet düşünüyorum