KrasavcikMalcik Cananalpaslan doğum sonrası ilk 3 haftada 10 kilo verdim. 10 kilo da fazlam var onu veremiyorum😔😔
Gokturk_ Cananalpaslan 18 kilosu ilk 4 ayda gitti .7 ayda da aynı kiloda hamile kaldığım kiloda kaldım .son 3 ayda da 5 kilo daha verdim 😀Koşturmadan bide gurbette çocuğuma tek baktım büyüttüm .
Sevvl Yarenylmzz emekleme ek gıda sinir stres açlık ben 52 ile hamıle kaldım 72 ile doğuma girdim doğumdan çıktım 68 kiloydum 7 ay 26 günlükler 58 kiloyum zaten 52 olmak istemiyorum bi 3 kilo daha gitse yeter😂
EmineMercan 4 ayda aldığım kilonun altına düştüm bebeğimiz sürekli hareketli ilgi seven kucak seven bir bebekse böyle sorunlarınız olmuyor 😂
Feyzosumunannesi Cananalpaslan diyetisyene giderek. 1 yıl asla kilo veremedim sabit doğumdan çıktığım kilo da kaldım sonrasında diyetisyene gttim
rabiasonmez 25 kilo aldım..13 kilosu ilk üç haftada gitti… Ayimdayim hala 82 kiloyum.. Pts spora ve diyete basladim… Bedenimi sevip ilgi gösterip sarıldım kendime artık yetti gari
Sevvl Cananalpaslan valla bilmiyorum ama benı evdeki tempo gerçekten yedi bitirdi iki bebek ev işleri kahvaltı yok öğle yok çay kahve kocam gelirse eşlik etmek için bi kase çorba o kadar
glytrk Kilo vermek? Valla ben çocuk doğdu bir kaç kilo verdim kendiliğinden. Sonra evde sıkıntıdan her fırsatta bir şey yemekten üstüne kilo almışımdır tartılmadım ama göbek filan fırladı gitti. Ne zaman kendime dur diyeceğim bilmiyorum.
ciko34 Cananalpaslan 52 ile hamile kaldım 62 ile doğum yaptım bi kaç gün sonra tartıldım 55 dim. Bir hafta sonrada 53 e düştüm ve şuan hala 53 kiloyum ..