ornitorenkperi Kızlar önerebileceğiniz hamak beşik var mı kızım 4 buçuk aylık park yatağınız var ama asla uyumuyor sallamaktan uykusuzluktan perişan durumdayım şunu al dediğiniz bir şey var mı birde sağlam olsun
Eysar ornitorenkperi hamak dolap gardrop gibi uygulamalar dan bakın hem uygun hem kullanma süresi çok değil kızım kolikti aldık 8 ay kadar kullandık bende sattım okadar ise yarıyor ki
Tatlican ornitorenkperi Pasa hamak besik derin oluyor cocuk düşmüyor 3yil kullandm allah cikarandanda tavsiye edendende razi olsun okadar rahat ettim anneme veya kardesime otele nereye gitsem götürdüm
Eysar ornitorenkperi kesinlikle çok kurtarıcı kızım kolikti İnan beş tane beşiği vardı hepsinden aldım hamak beşik ile kurtulduk çok iyi
Dlk55blt-rdvn Tatlican bebeğim ayaklanıp atmaya çalışıyor kendini o hamaktan hareketli çocuklara pek uygun değil malesef
bbmoms Tatlican ben de paşa hamak kullndim çatıya kaldırdık galiba şuan 7 yasa kadar kullanılabilir derin ve baya büyük
Elenor17 Ben dolap uygulamasından aldım baya da sağlam çıktı onda uyutup anne yanı beşigine alıyıruz 4.5 aylık elim kolum oldu oğlum ayakta sallanmıyor maalesef sadece hamakta sallayarak uyutuyoruz
Melisayy ornitorenkperi onu bilmiyorum canım ama benim.aldigimin markası svava trendyoldan aldım sanki çocuk içine çökerse daha iyi sallanır gibime geliyor bide aldığınızda oturmaya baslayinca kalkıp oturursa yan dönebilir gibi geldi bana