Merhaba bebeğim 5 aylık olmak üzere kendim dahil önce doğal şeyleri deneyip son çare ilaç kullanan biriyim
Bebeğime de öyle olmak istiyorDUM
ama bu son günlerde bazen kıvranma halinde bugün mesela sabahtan beri uykusu var dalamıyor uyuyamayınca sinirleniyor ne yaptıysam durmadı en son baktım kıvranıyor calpol verdim anında uyudu hala uyuyor 1 saate yakındır
Kesinlikle kendi rahatım için değil ben 24 saat başında beklerim ama kıvranıyor uyuyamayınca daha da bağırıyor ağlıyor
Bu aralar üst üste denk geldi dün de verdim mesela önceki gün de
Diş desem gündüz de vurur mu bilmiyorum onun için de doğal karışım yaptım kullanıyorduk ama bu aralar gündüzleri de böyle
Atak bitti çok fark ediyor ama böyle bazı zamanlar zorlanınca ağrısı var gibi geliyor calpol veriyorum anında rahatlıyor hemen
Calpol iyi değil vermeyin diyen çok doktor var insanlar var ben de öyle düşünüyorum en azından vücudu alışmasın diye mesela diş için bile doktorlar bağışıklık kazansın hemen bir şeyler yapmayın diyorlar ben de her şeyi yaptım oyaladım oynadım salladım yok hep ağlamaklı 2 3 saat sonunda veriyim dedim anında rahatladı
Böyle bazen denk geliyor veriyorum ama içim de rahat değil çok mu zararlı? :(
Ateş düşürücü ağrı kesici olarak biliyorum nasıl hemen etki ediyor onu da bilmiyorum ama çok mu zararlı