BurcuKucuk Günaydın güzel anneler. Aile Destek Paket ödemeleri yatmış. Ödeme tarihi 10 Kasım Cuma olarak görünüyor. Benim gibi hesaba aktaran güzel anneler varsa, hesabınıza aktarabilirsiniz.🌺
eylulyagizmoms_ BurcuKucuk AA bende bakmadım hiç ayın 11inde bakarım diyorum kendi kendime 😅 teşekkür ederim 🌸 ama açılmıyor bende site yoğunluk var diyor
bayankivircik BurcuKucuk bana sadece elektrik desteği çıkmış ya utanmadan 150 tl yatırmışlar size hangi destek çıktı
BurcuKucuk Enerjikmom e-devlet üzerinden “Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti” yazarak başvuru yapabilirsin🥰
BurcuKucuk eylulyagizmoms_ benim de girmem uzun sürdü 🙈 normalde bakmayacaktım bir bakayım dedim o da şansa yatmış 🤣
BurcuKucuk Enerjikmom o zaman çıkmaz büyük ihtimalle 🌺 aylık belli bir miktar ( maksimum sanırım 1300₺) ödeme yapılıyor
BurcuKucuk bayankivircik o zaman ödemeniz daha yatmamıştır🌺 aile destek paketi diye yazması gerekiyor
BurcuKucuk barlas53 e-devlet üzerinden “Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti” yazarak başvuru yapabilirsiniz. Bu başvuru incelemeye alınıyor ve ona göre ya kabul ediliyor ya reddediliyor . Zengin olup çıkan da var hiçbir geliri olmayıp çıkmayan da.
BurcuKucuk Atlasligunler doğrudur, ben tam emin değilim. Genelde 1300₺ alanları duyduğum için 1600 duymamıştım 🙈
Minikkusuumm BurcuKucuk sorması ayıptır evinizin aylık net geliri ne kadar eşim asgari ücretin bı tık üstü almaya başladı hemen kestiler yardımı
BurcuKucuk Minikkusuumm burada gelir paylaşmayı pek doğru bulmuyorum (iyi veya kötü) fakat asgarinin bir tık üstünde değil. Belki 1 yıl dolduğu için kesilmiştir çünkü çok kişinin kesilmişti, tekrar başvuru yapılınca kabul edildi.