Canmete Kızlar ya bebeğim üstünü açıyor gece uyurken bir kalkıyorum üstü açık.. var mı bir çözüm önerisi olan ne yapmam gerekiyor ki açılmasın üstü ?
Miray17 Canmete valla bir çözümü var mı bende bilmiyorum ama her çocuk üstünü açıyor bende kaç kez örttüğümü bilmiyorum
Alperenalininannesii Canmete Uyku tulumu çok işinizi görür bence, üstünü örtmenize bile gerek kalmaz evinizin ısısına uygun bir değerde uyku tulumu alırsanız eğer☺️
Snm_arya Canmete kızım 2 buçuk yaşında nefret ediyor üzeri örtük yatmaktan ki Sivas’ta yaşıyorum hava şartları maalesef soğuk oluyor tek çözümü uyku tulumu giydirmekte buldum 😂
Miray17 Canmete üstünün açılması çok bir sorun değil bence ☺️ dediğim gibi her çocuk açıyor üstünü kalktıkça örteceğiz maalesef
Canmete Miray17 bilmiyorum umarım iyidir ya uzun kollu zıbın üstüne normal tulum giyiyor iyi mi sizce
Canmete Alperenalininannesii uyu Alperenalininannesii uyutmaya çalışırken terlemes mi ya emerek uyuyor
Canmete Snm_arya büyükmüş sizin kendisi uyur yine bizimki bebe daha emerek uyuyor bazen saatlervdürüyor uyuması cılkı çıkar tulumda bence
Helen4444 Canmete tog degerine göre alın. Terlwtmiyor 1.6 yada 2 tog. Kızımda öyle uyku tlumuyla yatıyor
Alperenalininannesii Canmete şuan havalar biraz daha iyi olduğu için 1.5 tog kullanıyorum benim bebeğimde emerek uyuyor hemde sabaha kadar emerek uyuyor😩 Ama terlemiyor hiç rahatsız olmuyor
Beyefendiyanak Canmete evin derecesine uygun uyku tulumu giydirmeniz çözüm olabilir oğlum terlediğinde fermuarını açık bırakırım onun dışında altına sadece zıbın giydiririm