Burcubaslas süt bağırsaklarda ve midede hazımsızlık gaz yapabilir başka kanıtlanmış zararlarına internet uzerinden ulaşabilirsiniz, çiğ yumurtada salmonella çok büyük bir risktir belli bir yaşın altındaki bebekve çocuklara az pişmiş yumurta bile önerilmez, bıldırcın yumurtası 2 yaş altı bebeklerde böbreklerde yük yapıyor ve böbrek hastalıklarına sebep veriyor. Anneniz babanız kayınvalide ve kayınoederinize zamanin eskisi gibi olmadığını, onlar çocuklarını öyle yetiştirmiş diye öylesinin doğru olmadığını anlatın ikna olmuyorlarsa da ben böyle uygun görüyorum diyip kulaklarınızı tıkayın. Bizlerde şimdiki gibi büyümedik ama 3 kardeşiz hepimizde de başka başka sağlık sorunları var en basitinden benim yıllarca ailemin fark etmediği süt ve yumurta alerjim varmış büyüyüp bu durum beni rahatsız ettiğinde öğrenmiştim ki çok küçük yaşlardan beri şikayetlerim hep vardı ve 21 yaşında ancak kurtulabildim. Yani demem o ki her şeyin iyisini doğrusunu büyükler bilmiyor maalesef yeri geldiğinde çocuğunuzun iyiliği ve sağlığı için sınırlarınızı koyun