HurremSultannn metehaninannesiiii ondan aldım da tutmuyor dkdkd birde afedersin terim de süt ookuyor göğüs bölgemde rahatsız oluyorum
Zeynep96- Emzirme sütyeni olarak öneri istiyorsanız H&M sütyenleri çok güzel bence çok kullanışlı buluyorum. Normal sütyen olarak soruyorsanız da Penti Lotus Premium serisi çok güzel
HurremSultannn Zeynep96- aşkım destekli yıkadıkca bozulmasın istiyorum 💕🤭 çok yıkıyorum ben emzirme sütyeni kullanmıyorum🙈
Zeynep96- HurremSultannn o zaman penti lotus premium işinizi görür bence, senelerdir hep aynı serinin renklerini kullanıyorum ve sürekli yıkıyorum hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar :)
Kizbebekannesii HurremSultannn kızlar bana da önerin, hamilelikten Sonra güzel memelerime 85 B lotus kullanıyordum, şimdi büyüdü ve sarktilar hiçbir sütyen olmuyor resmen, pazarda satılan sutyenlerden alicam nerdeyse 😂😂
tucitukurt HurremSultannn valla pentiden aldım hiç çamaşıri değil adı baskaydi fotosunu atarım size 3 al 2 öde kampanyasından faudalanince çok uyguna geldi. Ben balensiz sevmem hayatım boyunca balenli kullandım ama bu aldığım balensiz ve yapısından dolayı destekli sarkma falan hiç olmaz çünkü balenliden iyi tutuyor diyebilirim ya yumuşacık o kadar memnunum ki bıkmıştim teli çıkan sutyenlerden
tucitukurt tucitukurt adı hiç çamaşırıymış pardon 😂 push up özelliği var balenli gibi dik tutup toparlıyor ama fiyatı artmış biraz bütçenizi bilmiyorum
HurremSultannn tucitukurt en iyisi memura zam geldikten sonra gideyim sütyen almaya bı tanesi 400 olmuş ua vicdansızlar dmdmmd
tucitukurt HurremSultannn gerçekten çok pahalı ya iç çamaşırı için ben indirimde bulmasam alamazdim 😂 ama ucuz olanlardan şimdiye 10 tane eskitir aynı parayı ödemiş olurdum 😂 öyle teselli ediyorum kendimi hehhsh
apopot bebitonunannesi_ ne kadar olmuş ki kışın almıştım şuan ki fiyatları hiç bilmiyorum, penti mağazalarda 3 al 2 öde oluyor takip edin