durununannitoskosu Themom_ Of bir arkadaşım kızına aldı zayıf diye çocuk bir hafta ishalden mafoldu, illa bunların mi çıkması lazımdı yani akıl işi değil
Themom_ durununannitoskosu yani ekstra meyve sebze mama vermek zor olmamalı böyle şeyler alınıp yedilir mi ya
Nil10 durununannitoskosu evet bende Zühre Ana nin macununu almistm kızımda ishal olmustu hemn birakmistm
Themom_ Gryffindor bir bir döküyor hepsini ama hala o fenomenlere inanıp alan kullanan birde üstüne öven çoook!
AlpArslan1902 Özlem ablam Tayyar abim insanlar et alamıyor diye düşünüp ürünlerin içine et koymuş işte Themom_
morlu_baby Themom_ akıl var nizam war cidden bunlara inandınız mı ??? Şu görsele bakınca aşırı kötü bir ürün bildiğiniz çöp bu ürünü nasıl alıp piyasaya sürsünler , görsel alıp onlara aitmiş gibi kullanılmış bence .. onları felan savunduğum yok bu arada
Themom_ livanurvealpinannesi61 bide övüyolarrr faydasını gördüm diye içeriğindeki güneş kremi yada kurtlardandır omega3
livanurvealpinannesi61 Themom_ hahahaha doğal omega 3 😃😃😃😃 ben og natural ve bebeklik.com dan alıyorum burda da söyledim Bayadır alıyorum satış onayı var analizi yapılmış ürünler ve temiz ama işte herkes kendi bildiğini yapıyor
Azraada58 Themom_ kendilerini cok düzgün efendi hanımlı beyli gösteriyorlar tek anlamadıgim bir insan eşine tayyar bey diye hitap eder mi ne yani yoksa bunlar evli degil mi 🤣🤣