esmanur433 morsevenanne9 baya bi emdikten sonra mı yapıypr bunu peki benim bebeğimde yapıyor da emzirmeyi sonlandırmak istiyormuşta sonlandıramıyormuş gibi hareketlere giriyor😂
Ballikizim99 Bizde 3 güne 2 aylık olacağız sürekli dilini çıkarıyor emzireceğim zaman diliyle tadına bakar gibi yapıyor benim kızım meme aşığı zaten ama aşırı ağlaması yok
morsevenanne9 esmanur433 bazen öyle yapıyor çok uzun duruyor memede uyuyakalıyor sonra uyanınca yeniden aranıyor bugün mememde ağlamaya başladı yeni olmaya başladı bu aç olsa elini emer anlamadım neden böyle yapıyor o ağladi ben ağladım
esmanur433 morsevenanne9 aç olsa elini emer deme benimki şapır şupur her şeyi emiyor ama aç değil çünkü çişli bez sayısından ve sütümden eminim kıstası elini emer olarak bağlama yani😬
morsevenanne9 esmanur433 niye böyle yapıyor gazı çıkmıyor nurse damla aldik kullandım daha hala cikartmadi kac dakikada etki ediyor kac damla veriyorsunuz 20 damla diyor ama ben 5 damla verdim
ervaa38 @esmanur433 kolik bebek müzikleriyle yada alışkın olduğu ilahiler var onunla sakinleşiyor mescidi aksa ninnisi ismi dinletmek isterseniz
Dmta Benimki de aynı memede kıvranıyor ucunu bir tutup bir bırakıyor çekince de deli gibi ağlıyor uyumuyor gün boyunca hiç uyumuyor
kgul Kızlar bebeklerde o dönemlerde emme refleksi oluyor , bir de gaz problemi olabiliyor ondan da rahatlamak istiyorlar i. Gazını çıkartmak istiyorlar memeye yaklaşıp rahatlamak istiyorlar
heygorl esmanur433 Evet o dönemde öyleydi. Bir kere saymıştım tam 4 saat emmişti🥹 inanın özleniyor bu günler ve geçiyor ❤️